Demet Özdemir Müge Anlı’ya konuk oldu

Müge Anlı’nın bugünkü bölümünde sürpriz bir konuğu vardı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosuna konuk olarak katıldı.

Demet Özdemir Müge Anlı’ya konuk oldu

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugün çok ünlü bir konuğu bulunuyordu. Başarılı ve güzel oyuncu Demet Özdemir, Bugün Müge Anlı’yı ve stüdyosunu ziyarette bulundu. Yanında 4 adet tekerlekli sandalyede getiren Demet Özdemir, düzenli bir Müge Anlı izleyicisi olduğunu ifade ederek çok sevdiğini dile getirdi.

demet-ozdemir-muge-anliya-konuk-oldu.jpg

4 ADETA TEKERLEKLİ SANDALYE GETİRDİ

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert’in 24 Mayıs bölümünde sürpriz bir konuğu vardı ve seyirciler heyecan dolu anlar yaşadı. Başarılı ve güzel oyuncu Demet Özdemir, Bugün Müge Anlı’nın stüdyosuna ziyarette bulundu. Canlı yayına da konuk olan Demet Özdemir Müge Anlı’yı çok sevdiğini ve her olayı düzenli olarak takip ettiğini ifade etti. Müge Anlı’da Demet Özdemir’in 4 adet sandalye getirdiğini söyleyerek canlı yayında kendisine teşekkür etti. Ardından Demet Özdemir yayın sonuna kadar kalarak stüdyoda yaşananları takip etmeyi ihmal etmedi.

demet-ozdemir-muge-anliya-konuk-oldu-001.jpg

DEMET ÖZDEMİR HAKKINDA

Demet Özdemir, 26 Şubat 1992'de Kocaeli'de hayata gözlerini açmıştır. üç çocuklu bir ailenin en küçük üyesidir. Anneannesi Bulgaristan göçmenidir ve ailesiyle birlikte İstanbul'a taşındı. Özdemir'in ailesinin ayrıldığı bilinmektedir ve babasıyla ilişkisi uzun bir süre boyunca zorlu oldu. Ancak daha sonra barışmışlar ve Özdemir, babasının kendilerini hiçbir zaman sevmediğini düşünmediğini ifade etmiştir.