Demet Şener Yaz Sezonunu Erken Açtı

Eski manken ve şimdilerin ünlü isimleri arasında bulunan Demet Şener uzun yıllardır tatil için Türkiye’nin yazlık yerlerini tercih ediyor.

Demet Şener Yaz Sezonunu Erken Açtı

Ünlü ismin en son çekilen fotoğrafı da yaz sezonunu erken açtığı şeklinde yorumları aldı. Bodrum’da magazincilerin hedefinde bulunan Demet Şener iki yıldır sevgili olduğu iş insanı Tolga Arman ile yan yana görüldü. Aynı masada görüntülenen ünlü çift çekilen fotoğraflarına pek aldırmadı ve aynı şekilde koyu sohbetlerine devam ettiler.

Mankenlik döneminde ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay ile evlenen ve uzun zaman sonra ayrılan Demet Şener’in yaklaşık 2 yıldır çok güzel giden bir ilişkisi olduğu biliniyor. Tolga Arman ile gayet uyum içinde bir aşk yaşadığını ifade eden güzel isim evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bir kız ile bir oğlu bulunan eski manken Demet Şener’in formda olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

El Ele Sohbet Ettiler

Demet Şener ve Tolga Arman çifti haftasonu için küçük bir tatil kaçamağı yaptı. Kaldıkları otelin bahçesinde görüntülenen ünlü çiftin el ele sohbet etmesi gözlerden kaçmadı. Bodrum Maça Kızı’nda kalan Demet Şener ve Tolga Arman çiftinin havaların ısınmasıyla yaz sezonunu da açtıkları görüldü. Hafta sonunda birlikte vakit geçirmek isteyen romantik çiftin magazinciler tarafından fotoğrafları çekildi. Fotoğraflarının çekilmesine aldırış etmeyen çift sohbetlerine kaldıkları yerden devam etti.

Yaklaşık 2 yıldır beraberlik sürdüren Demet Şener ve Tolga Arman örnek ilişkileriyle magazin gündeminde yer alıyor. Eski manken Demet Şener’in adım adım evliliğe giden son ilişkisinde hayli mutlu olduğu gözlerden kaçmadı. Basketbolcu eşi İbrahim Kutluay’dan ayrıldıktan sonra kendisini çocuklarına adayan güzel ismin yeni ilişkisi çocukları tarafından da kabul gördü.

Bodrum’da Tatil Bir Başka

Ünlü isimlerin yaz sezonu için en çok tercih ettikleri yerlerin başında Bodrum ilk sırada geliyor. Havaların ısınmasıyla beraber ünlü akınına uğrayan Bodrum şimdilerde Demet Şener ve Tolga Arman çiftini ağırlıyor. Romantik çiftin el ele koyu bir sohbete tutuştukları da magazinciler tarafından pozlandı. Bu pozlara aldırış etmeyen ünlü çift sohbetlerine de kaldıkları yerden devam ettiler.