Deniz Akkaya kızının saldırısına uğradı! Saatlerce balkonda kilitli kalmış

Eski manken Deniz Akkaya, kızı ile yaşadığı problemi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla anlattı. Kızı tarafından saldırıya uğradığını söyleyen ve yaşadıklarını anlatan Akkaya, kızının kendisine saldırdığını ve balkona kilitlediğini iddia etti.

Deniz Akkaya kızının saldırısına uğradı! Saatlerce balkonda kilitli kalmış

Kızıyla arasında geçen problemi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine anlatan eski manken Deniz Akkaya, yaşadıklarını aktardığı paylaşımının altına olumsuz yorum yapanlara da tepki gösterdi. Kızının saldırısına uğradığını ve tam 1,5 saat balkonda kilitli kaldığını iddia eden Akkaya, 16 yıldır tek başına büyüttüğünü belirttiği kızının kendisinden habersiz yurt dışına çıkmaya çalıştığını söyledi.

KIZI TARAFINDAN BALKONA KİLİTLENDİ

Deniz Akkaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım herkesi şaşırttı. Kızı tarafından önce darp edildiğini daha sonra da tam 1,5 saat balkona kilitlendiğini anlatan Deniz Akkaya, yaşadıklarını kelimelere döktü. Olaya polisin müdahale ettiğini söyleyen ve yaşadıklarını takipçileriyle paylaşan Akkaya, paylaşımının altına olumsuz yorum yapanlara da ateş püskürdü.

deniz-akkaya-kizinin-saldirisina-ugradi-saatlerce-balkonda-kilitli-kalmis.jpg

‘ALLAH TÜM ANNELERE SABIR VERSİN’

16 yıldır tek başına büyüttüğü kızıyla arasında yaşananları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine anlatan eski manken Deniz Akkaya, yaşadıklarını kelimelere dökerken öfkesini de dile getirdi. O anları anlatan Akkaya, ‘1997 senesinde başlayan kariyerin ve çok mutlu bir hayatın akabinde son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kaldım ve hayatım resmen kabusa döndü. Bir ruh hastası ile verdiğim velayet savaşı bir ömür sürdü. Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurt dışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1,5 saat balkona kilitledi. Komşuların ve güvenliğin ricası karşılıksız kalınca 3 kez 112’yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında birden hızını alamayıp bana itibar suikastı yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim. Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin.’ dedi.

deniz-akkaya-kizinin-saldirisina-ugradi-saatlerce-balkonda-kilitli-kalmis-001.jpg