Deniz Cengiz; Balkonda ilişkiye girdik

Jet Sosyete dizisindeki rolüyle ün kazanan oyuncu Deniz Cengiz, hayatının en kötü cinsel ilişki deneyimini anlatırken “Otoparktan birinin giriş kat balkonuna girip ilişkiye girmiştik. Çocuğun dizleri yara olmuştu” ifadelerini kullandı.

Deniz Cengiz; Balkonda ilişkiye girdik

Gülse Birsel'in yazdığı Jet Sosyete dizisinde rol aldığı İlayda rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Deniz Cengiz, hayatının en kötü cinsel ilişki deneyimini bir otoparktaki balkonda yaşadığını dile getirdi.

deniz-cengiz-balkonda-iliskiye-girdik.jpg

“İLK LİNCİMİ YEDİM”

Tuluğ Özlü'nün programına konuk olarak katılan Deniz Cengiz, “Arkadaşına bile anlatamayacağın kötü bir cinsel ilişki hikayen var mı? sorusuna şöyle yanıt verdi: “Kadıköy'de bir ara sokakta otoparktan birinin giriş kat balkonuna girip sevişmiştik ve çocuğun bütün dizleri yara olmuştu. En güzel yeri o. Bir de dizinin içleri yara oldu o olayı halledene kadar. Sonra ertesi gün buluştuk. Annesi 'Ne oldu oğlum?' diye sormuş” ifadelerini kullandı. Anlattığı olaydan ötürü kısa sürede sosyal medyada gündem olan ve tepkilerin odağı olan Deniz Cengiz, X hesabından yaptığı paylaşımda “İlk lincimi yedim. Sanırım bir tek Kadıköy'de izinsiz balkonuna girdiğim kişiden özür dilerim” dedi.

deniz-cengiz-balkonda-iliskiye-girdik-001.jpg

DENİZ CENGİZ KİMDİR?

Jet Sosyete, Kusursuz Kiracı ve İçimizden Biri gibi yapımlarda rol alan ünlü oyucu, özellikle Jet Sosyete dizisinde canlandırdığı İlayda karakteriyle büyük ün kazanmıştır. Oyunculuğu ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu, 4 Ağustos 1989 tarihinde dünyaya gelmiştir. Kültür Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Cengiz, oyunculuk kariyerine Jet Sosyete dizisiyle ilk adımı atmıştır.