Didem Kınalı'nın Müzik Kariyeri Yükselirken Kiracısıyla Yaşadığı Tatsız Olay

Ünlü şarkıcı Didem Kınalı, dans gösterileriyle tanınmış bir isim olarak İbrahim Tatlıses'in sunduğu 'İbo Show' programında dikkatleri üzerine topladı.

Didem Kınalı'nın Müzik Kariyeri Yükselirken Kiracısıyla Yaşadığı Tatsız Olay

Son dönemde müzik kariyerine odaklanan Didem Kınalı, kiracısıyla yaşadığı tatsız bir olayı anlatarak dikkatleri üzerine çekti.

Geçtiğimiz ekim ayında "Sabırsız Nefsim" adıyla yayınlanan single çalışmasını piyasaya sürerek müzik dünyasına giriş yapan Didem Kınalı, basın mensuplarıyla Cihangir'de bir araya geldi. Kendisine Yıldız Tilbe'den aldığı güzel bir şarkının klip çalışmalarını tamamladığını ve yakında yayınlayacağını söyleyen Kınalı, sahne performanslarıyla da kendini kanıtlamaya çalıştığını ifade etti. Ancak, hayatında olumsuz etkiler yaratan kiracısıyla yaşadığı bir olay da gündemdeydi.

Oryantal Didem, Nezarethanede Geçirdiği Zor Anları Anlattı

Kiracısıyla aralarında çıkan anlaşmazlık sonucunda Didem Kınalı, beklenmedik bir şekilde nezarethanede kalmıştı. "Bir gün işten çıktım ve trafik çevirmesine denk geldim. Polisler beni durdurduğunda ilk başta bir şaka olduğunu düşündüm ve beni tanıdıkları için durdurduklarını zannettim. Ancak, bana karşı bir arama kararı olduğunu söylediler. Uzun bir süre bekledikten sonra beni gözaltına aldılar ve sarhoş kişilerin arasında nezarethaneye düştüm." diyen Kınalı, o anları zorlu bir şekilde atlattığını anlattı.

6206f94145d2a0c01409fb47.webp

Didem Kınalı, kiracısının kendisine yönelik şikayeti üzerine savcının ifadesini bile almadan arama kararı çıkardığını belirtti. Altı saat boyunca nezarethanede beklemek zorunda kaldığını ve neden arandığını bile bilmediğini ifade eden Kınalı, sonunda tahliye kararı çıktığını ve kiracısının 15 gün içinde evi boşaltması gerektiğini dile getirdi.

Bu yaşadığı olaylara rağmen Didem Kınalı, müzik kariyerindeki hedeflerine odaklanmaya devam ediyor. Kendisine yönelik negatif yorumlar ve engellemeler olsa da, Didem Kınalı kararlılığını koruyor. "Bu mesleği yapmamı istemeyen çok insan var. Hakaretler, ağır sözler söyleyenler oldu. Ancak ben yapacağım, geliyorum yavaş yavaş." diyen Kınalı, müzik sahnesinde kendini kanıtlamaya kararlı olduğunu vurguluyor.

Yıldız Tilbe'den aldığı şarkıyla müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Didem Kınalı, sahne performanslarıyla da kendine olan güvenini pekiştiriyor. İbo Show programında sergilediği danslarla adını duyuran Kınalı, şimdi kendi müzik kariyerinde adını daha da duyurmak için çalışıyor.