Dilan Polat davasında tahliye! Sıla Doğu ve Can Doğu için karar verildi

Dilan-Engin Polat davasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, Engin Polat, Can Doğu ve Sıla Doğu 4 ayrı suçtan yargılanıyordu. Davanın tüm detayları yakından takip edilirken yeni bir gelişme yaşandı.

Dilan Polat davasında tahliye! Sıla Doğu ve Can Doğu için karar verildi

Polatlar davasında yargılanan 18 kişiden bazılarına dair yeni bir gelişme yaşandı. Dilan Polat, eşi Engin Polat, kardeşi Can Doğu ve ablası Sıla Doğu da davada yargılananlar arasında. Davada yaşanan yeni gelişmeye göre Sıla Doğu ve Can Doğu hakkında tahliye kararı çıktığı iddia edildi. Peki, Sıla Doğu tahliye mi oldu? Can Doğu tahliye mi edildi? Sıla Doğu ve Can Doğu cezaevinden çıktı mı?

DİLAN POLAT’IN KARDEŞLERİ HAKKINDA TAHLİYE KARARI

Haklarında kara para aklama suçundan soruşturma başlatılan v açılan dava kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan-Engin Polat’ın ailesinden de cezaevine girenler olmuştu. Polatlar davasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Mahkemenin aralarında Dilan Polat’ın ablası Sıla Doğu ve kardeşi Can Doğu’nun da yer aldığı tutukluların tutuksuz yargılanmasına hükmettiği belirtildi. Süreci yakından takip eden gazeteci Emrullah Dinç, tahliye kararını son dakika olarak paylaştı.

dilan-polat-davasinda-tahliye-sila-dogu-ve-can-dogu-icin-karar-verildi.jpg

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT’IN TUTUKLULUĞU DEVAM EDECEK

Sıla Doğu ve Can Doğu hakkında çıkan tahliye kararının ardından gözler Dilan Polat ve Engin Polat’a çevrildi. 4. Sulh Ceza Hakimliği, Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün’ün tutukluluğuna devam kararı verdi. Aralarında Can Doğu ve Sıla Doğu’nun da bulunduğu tutukluların tutuksuz yargılanmasına karar verilirken başka davadan tutukluluğu olmayan sanıkların cezaevinden tahliye edileceği belirtildi.