Dilan ve Engin Polat soruşturmasında yeni gelişmeler yaşanıyor

Dilan ve Engin Polat soruşturmasında yeni bir gelişme daha yaşandı. Yakalama kararı bulunan mali müşavir Zümrüt Yerebakan'a yurt dışına çıkış yasağı koyularak serbest bırakılmasına karar verdi.

Dilan ve Engin Polat soruşturmasında yeni gelişmeler yaşanıyor

Kara para aklamak suçlarından Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 14 şüphelinin tutuklandığı soruşturma çerçevesinde hakkında yakalama kararı bulunan mali müşavir Zümrüt Y., gözaltına alınmasının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kara para aklamak, suç işlemek maksadıyla örgüt kurmak ve vergi kanununa muhalefet suçlarıyla soruşturması yürütülen Dilan ve Engin Polat gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

dilan-ve-engin-polat-davasinda-yeni-gelismeler-yasaniyor.jpg

YURT DIŞI YASAĞI KONULARAK SERBEST BIRAKILDI

Soruşturma çerçevesinde hakkında yakalama kararı olan şirketin mali müşavirlerinden Zümrüt Y, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin sonrasında adliyeye sevk edilen Zümrüt Y, nöbetçi hakimliği tarafından hakkında yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakılmasına karar verildi.

dilan-ve-engin-polat-davasinda-yeni-gelismeler-yasaniyor-001.jpg

DİLAN POLAT HAKKINDA

Dilan Polat, sosyal medya hesabı Instagram'daki hikayeleri ve gönderileri ile tanınan bir isimdir. Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 senesinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İki kardeşi bulunan Dlan Polat, annesini küçük yaşta kaybettikten sonra teyzelerinin yanında büyümüştür. Doğum fotoğrafçılığı yaparak iş hayatına adım atan Dilan Polat, bugüne kadar birçok ünlünün fotoğrafçılığını yapmıştır. Doğum fotoğrafçılığının sonrasında 2017 senesinde ablasıyla birlikte İstanbul'da güzellik merkezi açmıştır. Dilan Polat adıyla açılan güzellik merkezinin Türkiye'nin birçok ilinde şubesi vardır.