Diskalifiye kararı sonrası Sema Aydemir’den ilk açıklama: En büyük cezam…

Survivor’da ekranda hiç görmek istemeyeceğimiz görüntüler dün akşam yayındaydı ve Sema Aydemir, bu olaydan sonra diskalifiye edildi. Sema ve Pınar arasındaki kavga Sema Aydemir’in Survivor All Star macerasının noktalanmasına yol açtı.

Diskalifiye kararı sonrası Sema Aydemir’den ilk açıklama: En büyük cezam…

Survivor All Star 2024’ün dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde Sema ve Pınar arasındaki kavga herkesi şaşırttı. Kavga anına ait görüntüler ekrana verilirken takım arkadaşları araya girmesine rağmen büyük bir öfke patlaması yaşadığı görülen Sema ve Pınar arasındaki fiziksel temaslı kavga hem yarışmacıları hem de ekran başındaki izleyicileri çok şaşırttı. Bu kavga sonrası Acun Ilıcalı ve ekibi Sema hakkındaki kararı açıkladı ve Sema Aydemir, Survivor All Star 2024’ten diskalifiye oldu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Survivor’ın güçlü ve başarılı kadın yarışmacılarından biri olan Sema Aydemir, All Star 2024 kadrosuna sonradan dahil olan isimler arasında. Survivor All Star 2024’te kırmızı takım kadrosunda yer alan Sema, takım arkadaşı Pınar Saka ile büyük bir kavga yaşadı. Sema ve Pınar arasındaki fiziksel temaslı kavganın görüntüleri dün akşamki yeni bölümde ekrana verildi. Acun Ilıcalı, Sema ve Pınar’ın takım arkadaşlarını dinledi ve ekibiyle birlikte bir karar vereceklerini söyledi. Acun Ilıcalı, dün akşamki ‘Acil Durum Konsey’inde Sema Aydemir’in Survivor All Star’dan diskalifiye olduğunu açıkladı. Yaşananlardan dolayı gözyaşlarına boğulan Sema Aydemir, Survivor macerasını noktaladı.

diskalifiye-karari-sonrasi-sema-aydemir-den-ilk-aciklama-en-buyuk-cezam.jpg

SOSYAL MEDYADAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Diskalifiye kararı sonrası Survivor2a veda eden Sema Aydemir’den sosyal medya aracılığıyla ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sema, ‘Ben ailemin beni yetiştirdiği gibi, öğrendiğim gibi, inandığım gibi davranamadım. Yenildim. Yaşattıklarım için özür dilerim. Bu utanç en büyük cezam.’ dedi.

diskalifiye-karari-sonrasi-sema-aydemir-den-ilk-aciklama-en-buyuk-cezam-001.jpg