Dünyaca ünlü markanın defilesinde yıldızlar geçidi yaşandı

Dünyaca ünlü marka Balenciaga'nın Los Angeles'taki Sonbahar 2024 defilesine Nicole Kidman'dan Kim Kardashian'a, Eva Longoria'dan Cardi B'ye çok sayıda ünlü isim katılım sağladı.

Dünyaca ünlü markanın defilesinde yıldızlar geçidi yaşandı

Balenciaga'nın Sonbahar 2024 koleksiyonunun gösterimi yapıldığı defile, geçtiğimiz gün Los Angeles'ta gerçekleştirildi. Defilenin ön sıralarında ünlü isimler oturdular. Kim Kardashian, Nicole Kidman, Cardi B, Eva Longoria gibi ünlü isimler, şıklıklarıyla göz önündeydi.

dunyaca-unlu-markanin-defilesinde-yildizlar-gecidi-yasandi.jpg

ŞIKLIK YARIŞINA GİRDİLER

42 yaşındaki reality show yıldızı Kim Kardashian, dantelden tasarlanmış taytıyla kıvrımlı hatlarını ön plana çıkarmayı tercih etti. Davetlilerin genelde siyah renkli kıyafetleri tercih ettiği defilede 56 yaşındaki Nicole Kidman, siyah kadife kıyafetiyle adeta göz kamaştırdı. 31 yaşındaki ünlü rap şarkıcısı Cardi B, mavi kürküyle kalabalığın arasında ön plana çıkmayı başardı. 48 yaşındaki Eva Longoria, üzerine tam olarak oturan bir siyah elbise giymeyi tercih etti. 51 yaşındaki Tracee Ellis Ross,çok fazla geniş omuzlu ceketiyle sıra dışı görünümüyle boy gözterdi Leonardo DiCaprio'nun 25 yaşındaki kız arkadaşı Vittoria Ceretti, oversize kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. 28 yaşındaki oyuncu Victoria Pedretti, siyah elbisesini Balenciaga güneş gözlüğüyle tamamlayarak şıklığı elde etti.

dunyaca-unlu-markanin-defilesinde-yildizlar-gecidi-yasandi-001.jpg

BALENCİAGA MARKASI HAKKINDA BİLGİLER

Balenciaga SA, 1919 yılında İspanyol modacı Cristóbal Balenciaga tarafından San Sebastián, İspanya'da kurulmuştur ve şu anda Paris'te bulunan lüks bir moda evidir. Balenciaga, hazır giyim ayakkabı, çanta ve aksesuar üretmekte ve koku için adını ve markasını, Coty'e lisanslamıştır.

dunyaca-unlu-markanin-defilesinde-yildizlar-gecidi-yasandi-002.jpg

dunyaca-unlu-markanin-defilesinde-yildizlar-gecidi-yasandi-003.jpg