Duygu Nebioğlu veryansın etti!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündeme bomba etkisi yaratan, Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Duygu Nebioğlu veryansın etti!

Videoda "Fragmanı geçtik, 1. bölümü de geçtik, 2. bölüm geliyor" ifadelerini kullanan Duygu Nebioğlu "Bu kadına o koca koca adamlar ne yaptıysa ortaya çıkacak. Sadece ilişki değil, siz bu kadına bir sürü işler yaptırmışsınız" şeklinde konuştu.

duygu-nebioglu-veryansin-etti.jpeg

“TUTUŞTULAR”

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, yaptığı açıklamalarla gündemde bomba etkisi yaratmaya devam ediyo. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararıyla, 82 yaşındaki sanatçı Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden öz kızı olduğunu kanıtlamıştı. Ünlü isimlerle alakalı açıklamalarıyla gündem yaratmaya devam eden Duygu Nebioğlu, son olarak sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak yine çarpıcı açıklamalar yaptı. "Bir şey söylemek istiyorum. Hiçbirine inanmıyorum, çok güzel taktikler. Yıllardır aynı taktiklerle geliyorlar, annem de bir güzel bunlar ne yapıyor diye izliyor. Ortaya çıkana kadar bunlar bir dökülsünler bakalım, kim hala iyi bir kalbe sahip, kim hala kötü bir kalbi barındırıyor içerisinde... Biz bunları bir anlayalım istiyor bence. Anlayalım. Ve o kötü söz yazanlar var ya, kapak geliyor kapak, az kaldı kapak... Kapağa az kaldı. Tutuştular ya tutuştular. Duygu bizim kapımızı çalacak mı, bizden hesap soracak mı diye tutuştular. Bunun ilişkiyle de alakası yok.

duygu-nebioglu-veryansin-etti-001.jpeg

“HEPSİNİN HESABINI SORACAK”

Anneme yaptıkları o kötülükler, kendi pislikleri örtülsün diye anneme attıkları iftiralar var ya o kadın hepsinin hesabını sizden soracak. Hepsini sizden soracak. Zeynep kim ya? Zeynep kim? O diğer kadın kim? Ne yüzleri var, ne bir şeyleri var. Ya ben o kadına ne yapacağım? Ne yapacağım o kadına? Numaramı verdim arasın diye, bekliyorum. Arasana beni. Kadın karalamak kolaydır. Ama yaşayıp göreceğiz. Fragmanı geçtik, 1. bölümü de geçtik, 2. bölüm geliyor. Bu kadına o koca koca adamlar ne yaptıysa ortaya çıkacak. Sadece ilişki değil, siz bu kadına bir sürü işler yaptırmışsınız. Ve şunu da söylüyorum, bana gerçekleri anlatan o güzel insanlar var ya... Yeriniz cennetlik olsun gerçekten. Gerçekten hayatım boyunca dua edeceğim size. O pısmış, oturmuş, korkmuş koca koca koca ünlüler var ya... Ee artık sizin de böyle karmik dediğimiz olayı yaşadığınız ana geldik. Kolay mı ya öyle kadın karalamak, hayatlarıyla oynamak. Kaç tane çocuk mahvoldu. Sadece 4 mü sanıyorsunuz? Az kaldı az, az kaldı” ifadelerini kullandı.