Duygusal buluşma! Gözyaşlarına hakim olamadı

Survivor'da bu sene heyecan kaldığı yerden serüvenine devam ediyor. Kavga ve kaosun bir an olsun bitmediği yarışmadan en son elenen yarışmacı Hakan Hatipoğlu olmuştu. Hakan Hatipoğlu, ailesine gözyaşları içerisinde kavuştu.

Duygusal buluşma! Gözyaşlarına hakim olamadı

Survivor All Star'ın her bölümü izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yarışmada bu sezon kavga ve kaos hiç bitmek bilmiyor. Yarışmada geçtiğimiz günlerde Hakan Hatipoğlu, Yaman Keleş, Sercan Yıldırım ve Yasin Obuz ile eleme potasına girmişti ve düello oyununu kaybeden isim Hakan Hatipoğlu adadaki hayallerine veda etmişti.

duygusal-bulusma-gozyaslarina-hakim-olamadi.jpg

KIZINA VERDİĞİ SÖZ TUTTU

Hatipoğlu, yaptığı bir açıklamada, "Buraya gelmeden kızıma Survivor’da ne kadar kalayım kızım dedim, 100 gün kal baba dedi. Bugün 1 Ocak’ta başlayan Survivor’ın 100. günü. Kızıma bu garip sözü tuttum" ifadelerini kullanmıştı. 2.sayfa'nın bir haberine göre, Hakan Hatipoğlu Survivor'un 100. gününde adaya veda ettikten sonra nihayet ailesine kavuşarak hasretini sona erdirdi. Hakan Hatipoğlu'nun mutluluk gözyaşları görenlere duygusal anlar yaşattı.

duygusal-bulusma-gozyaslarina-hakim-olamadi-001.jpg

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?
Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979 yılında İstabul'da hayata gözlerini açmıştır. İstanbul'da Burgazada'da büyüyen Hatipoğlu, aslen Çanakkaleli. Işık Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu. Ardından Yüksek Lisans eğitimini İşletme üzerinden Marmara Üniversitesinde aldı. Üniversiteyi bitirmesinin ardından reklam ajanslarında iş hayatına bir giriş yaptı. Bu alanda başarılı ilerleyen Hakan Hatipoğlu, kendi adına bir reklam ajansı kurdu.