Ebru Gündeş'le evlenen Murat Özdemir'in eski eşi; Rabbim kul senin, ceza senin

Bugün Dubai'de Ebru Gündeş ile dünyaevine giren Murat Özdemir'in yakın zaman önce boşandığı eski eşi zehir zemberek sözlerle herkesi şaşkına çevirdi.

Ebru Gündeş'le evlenen Murat Özdemir'in eski eşi; Rabbim kul senin, ceza senin

Murat Özdemir'in Gündeş uğruna boşandığı eşi “Ey Rabbim ben kenara çekiliyorum. Yol senin hiza senin, kul senin ceza senin” ifadeleriyle dikkatleri üzerine çekti. 2021 yılında Reza Zarrab ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Ebru Gündeş, bir süredir gözlerden uzak ilişki yaşadığı 12 yaş küçük sevgilisi Murat Özdemir ile bugün Dubai'de nikah masasına oturdu. Murat Özdemir'in Ebru Gündeş için boşandığı eşi Selin Kabaklı'dan düşündüren bir paylaşım geldi.

ebru-gundesle-evlenen-murat-ozdemirin-esi-rabbim-kul-senin-ceza-senin.jpg

“BEN SUSUP KENARA ÇEKİLİYORUM”

Evlilik haberlerinin gündeme bomba gibi düşmesinin sonrasında Selin Kabaklı'dan çok konuşulacak bir sosyal medya paylaşımı geldi. Instagram hesabından sitem dolu bir paylaşımda bulunan Kabaklı “Ey Rabbim, benim gördüklerimi sen de gördün. Duyduklarımı sen de duydun. Ben susup kenara çekiliyorum. Yol senin hiza senin, kul senin ceza senin” ifadelerini kullandığı bir paylaşım yaptı.

ebru-gundesle-evlenen-murat-ozdemirin-esi-rabbim-kul-senin-ceza-senin-001.jpg

Gazete Magazin'de yer alan bir habere göre, günlerdir Murat Özdemir'le evleneceği iddiasıyla gündemden düşmek bilmeyen ve herhangi bir açıklamada bulunmayan Ebru Gündeş bugün Dubai'de genç sevgilisiyle dünyaevine girdi. Sadece yakın çevresinin katıldığı sade bir törenle evlenen Ebru Gündeş ile Özdemir'in balayı için Körfez turu yapacağı iddia edilmişti.