Ece Erken; Alıştım şerefsizlere

Ece Erken ile Serkan Uçar geçtiğimiz senelerde boşanmışlardı. Serkan Uçar, Ece Erken'in yakın arkadaşı olan Sezer Çakır ile birlikte olduğu fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.

Ece Erken; Alıştım şerefsizlere

Bu paylaşımın sonrasında Ece Erken'den de bir paylaşım geldi. Ece Erken, “Ben alıştım şerefsizlere, şerefsizliklere” ifadelerini kullandı. Serkan Uçar ile 2014-2015 yılları arasında evli kalan Ece Erken'in, 7 Nisan 2015'te Eymen isminde bir oğlu dünyaya geldi.

ece-erken-alistim-serefsizlere.jpg

“YAZMAYIN BOŞUNA İLGİLENMİYORUM”
Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık konuşulan Ece Erken bu defa yaptığı son paylaşımla magazin gündeminde yerini aldı. Serkan Uçar, Ece Erken'in yakın arkadaşı Sezer Çakır ile birlikte olduğu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşımdan kısa süre sonra bir paylaşımda Ece Erken'den geldi. Sosyal medyada Ece Erken'in sert sözlerinin eski eşi ve arkadaşının paylaşımına gönderme olduğu ileri sürüldü. Erken, isim vermeden yaptığı paylaşımda, ” Ben alıştım şerefsizlere, şerefsizliklere... Yazmayın boşuna inanın ilgilenmiyorum. İlgilenmem gereken işim, gücüm, evladım var. Her annenin ilgili olması gerektiği konular bence bunlar” şeklinde ifadeler kullandı.

ece-erken-alistim-serefsizlere-001.jpg

ECE ERKEN HAKKINDA
1 Mayıs 1978 tarihinde Çorlu’da hayata gözlerini açmıştır. Aslen Samsun’ludur. Babası subay olduğundan tayinlerden ötürü Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşamıştır. Liseyi İstanbul Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nde bitirmiştir. Babasıyla annesi ayrılmıştır; Ece Erken, annesiyle Beşiktaş’ta yaşamıştır. Bir abisi bulunmaktadır.