Ece Ronay’ın suç dosyasında bakın neler var neler

Eski eşiyle yaşadığı sorunlardan ötürü karakolluk olan ve güzellik merkezleri kurşunlanan fenomen Ece Ronay'ın suç dosyası oldukça kabarık görünüyor.

Ece Ronay’ın suç dosyasında bakın neler var neler

Seneler önce 3 defa evden kaçtığı için hakkında kayıp başvurusunda bulunulan Ece Ronay'ın alkollü araç kullanma, dolandırıcılık, devlet kurumlarını aşağılama, tehdit ve yaralama suçları olduğu öğrenildi. Klibinde oynadığı Mehmet Ali Erbil tarafından tacize uğradığını iddia ederek gündem olan ve ardından eşiyle yaşadığı tehdit ve darp iddiasıyla tekrar gündem olan güzellik merkezi sahibi Ece Ronay’ın suç dosyası kabarık çıktı. Ece Ronay'ın tehdit, dolandırıcılık ve alkollü araç kullanma gibi birçok dosyası bulunmakta.

ece-ronayin-suc-dosyasinda-bakin-neler-var-neler.jpg

İSMAİL SAYMAZ BİR BİR SIRALADI

Gazeteci İsmail Saymaz, köşe yazısında Ece Ronay'la ilgili çok çarpıcı yorumlarda bulundu. Ece Ronay'ın tam adının Ece Ronay Taylan olduğunu söyleyen İsmail Saymaz, suç dosyalarını da bir bir açıklayarak şu ifadeleri kullandı: “GBT kaydına göre 2014, 2015 ve 2016 yıllarında üç kez evden kaçtı. Ailesi karakola 'Kayıp Şahıs' başvurusunda bulundu. 2018'de İzmir'de alkollü araç kullanmaktan... 2019'da Gebze'de dolandırıcılıktan... 2020'de İstanbul'da kasten yaralamadan; Gaziantep'te Türk Milleti'ni, Cumhuriyeti, devletin kurum ve kuruluşlarını aşağılamaktan... 2023'te Kocaeli'de yaralama, tehdit, hakaret, mala zarardan ve İstanbul'da eski eşini tehdit, darp, mala zarar ve genel güvenliği kasten tehlikeye sokmaktan işlem yapıldı.”

ece-ronayin-suc-dosyasinda-bakin-neler-var-neler-001.jpg

“AYIPTIR YA”

Hakkındaki suçların ortaya çıkmasıyla sosyal medya hesabından isyan eden Ece Ronay, “Kara paradan yırttık şükürler olsun dedik fil tarihine kadar gittiniz. Sıkılmadınız mı ben çok sıkıldım. Alkollü araç kullanmamı bir sabıka kaydı olarak gösterdiniz, evden 3 kere kaçmış diye 'suç makinası' dediniz. Ben bunu zaten anlattım. Siz büyüksünüz ben sizinle baş edemiyorum. Bir insanın üzülme sınırı da bir yere kadar. Ne olursunuz ayıptır ya” ifadelerini kullandı.