Ece Uslu ile partner olan Kerem Alışık dizi başlamadan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Show TV'de yayınlanması planlanan Siyah Kalp dizisiyle anlaşan ve Ece Uslu ile partner olacağı konuşulan Kerem Alışık, çekimler başlamadan kadrodan ayrılma kararı aldı.

Ece Uslu ile partner olan Kerem Alışık dizi başlamadan ayrıldı

Ece Uslu için yeni partner arayışı başladı bile. Bir Zamanlar Çukurova, Kara Sevda, Sipahi dizilerinde rol alan usta oyuncu Kerem Alışık, geçtiğimiz günlerde yeni sezonda yayınlanması düşünülen Siyah Kalp dizisiyle anlaşma sağlamıştı. Ece Uslu ile başrolü paylaşmaya hazırlık yapan Kerem Alışık, diziden ayrılma kararı aldı.

ece-uslu-ile-partner-olan-kerem-alisik-dizi-baslamadan-ayrildi-001.jpg

NEDEN AYRILDIĞI BİLİMİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, Ayfer Tunç'un kaleme aldığı dizinin kadrosunda Işıl Yücesoy "Nihayet", Genco Özak "Esat" rolleriyle yerini alırken, başrolleri de Kerem Alışık ile Ece Uslu paylaşacaktı. Fakat usta oyuncu "Samet" rolünü oynayacağı ve çekimleri Kapadokya'da yapılacak olan dizinin kadrosundan çekilme kararıyla şaşkına çevirdi. Oyuncunun neden ayrıldığı henüz bilinmiyorken dizide Sumru rolünü canlandıracak olan Ece Uslu için yeni partner arayışına başlandı.

ece-uslu-ile-partner-olan-kerem-alisik-dizi-baslamadan-ayrildi.jpg

KEREM ALIŞIK HAKKINDA

Kerem Alışık 5 Haziran 1960, İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Sinema oyuncusu Sadri Alışık ve Çolpan İlhan‘ın oğludur. Yazar Attila İlhan dayısıdır. Bir süre “Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü” futbol takımında oynadı. 1995 yılında Yönetmen Ünal Küpeli‘nin yönettiği “Fırtınalar” dizisiyle oyunculuğa başlamıştır. Askerliğini Gölcük'de bahriyeli olarak yapmıştır. Tiyatro sahnesine ise ilk olarak Tiyatro Kedi'de Hakan Altıner'in yöne adlı oyunla adımını atmıştır. 2000 yılında İlk sinema filmi deneyimini, yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını; gazeteci Savaş Ay‘ın yaptığı “Dansöz” filmi ile yaşamıştır.2005 yılından beri annesi Çolpan İlhan ile birlikte kurduğu Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde eğitmenlik yapmıştır.