Eda Taşpınar’ın yatak dansı gündem oldu

Sosyetik güzel Eda Taşpınar sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde yerini korumaya devam ediyor.

Eda Taşpınar’ın yatak dansı gündem oldu

Her yaptığı ayrı olay olan ünlü isim bu defa yatağın üzerine çıkıp arkasını dönerek dans etti. Taşpınar, o anlarını ise yoruma kapatarak dikkat çekti. Moda ikonu sosyetik güzel Eda Taşpınar sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettirmeye devam ediyor. Her yaptığı olay olan ünlü isim bu defa son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

eda-taspinarin-yatak-dansi-gundem-oldu.jpg

Parlak sırt dekolteli mavi elbisesi ile yatağın üzerine çıkan Eda Taşpınar arkasını dönerek dans etti. O anları yoruma kapatarak sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sunan ünlü ismin dansı kısa sürede sosyal medyada viral olmayı başardı. Eda Taşpınar'a sosyal medyada; 'Artık ne yapacaklarını şaşırdılar', 'Gerek var mıydı?', 'Bu dans mı şimdi?' şeklinde yorumlar yapıldı.

eda-taspinarin-yatak-dansi-gundem-oldu-001.jpg

EDA TAŞPINAR KİMDİR?

Eda Taşpınar 1 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Çocukluğu Moda Deniz Kulübü’nde geçmiştir. 11 yaşındayken ailesiyle birlikte Miami’ye yerleşti. Boca Raton’da 2 yıl okuduktan sonra Türkiye’ye gelmiş ve Robert Koleji’nde eğitimine devam etti. Fakat son senesinde ayrıldı. London College of Fashion’da bir yıl eğitim aldıktan sonra Londra’da Central School of St.Martins’de de moda eğitim aldı. Okul bitince bir sene daha Londra da kalıp sonrasında İstanbul’a geri döndü. Eda Taşpınar’ın babası Teoman Taşpınar, Moda Deniz Kulübü’nün başkanıdır. Eda Taşpınar’ın İsveç asıllı annesi Suzan Yontundur. Adnan Taşpınar amcasıdır.