Ekranlara "Bahar" Geldi Gözümüz Gönlümüz Açıldı!

Show TV ekranlarında yeni başlayan Bahar dizisi hikayesi kadar Demet Evgar'ın kombinleri ile de dikkat çekti. Peki dizinin stylingini kim yapıyor?

Ekranlara "Bahar" Geldi Gözümüz Gönlümüz Açıldı!

Show TV'de yayın hayatına başlayan, başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak gibi ünlü isimlerin paylaştığı Bahar dizisi izleyicilerin gönlüne adeta taht kurdu. Henüz 2. Bölümü ile ekrana gelmesine rağmen dizi sosyal medyada büyük övgü aldı. Bahar karakterine hayat veren Demet Evgar'ın Performansı da çok beğenilirken aynı zamanda Bahar'ın kombinleri dikkat çekti.

Bahar, Show TV ekranlarında yayın hayatına başladı. Henüz 2. Bölümü ile ekrana gelmesine rağmen dizi izleyiciler tarafından çok sevildi. Salı akşamında reytinglerde de zirveye oturan dizi hem hikayesi ile hem de eğlenceli sahneleri ile izleyicilerin beğenisini kazanmayı başardı. Buğra Gülsoy, Demet Evgar ve Mehmet Yılmaz Ak’ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi bundan sonra da ilgiyle takip edilecek gibi görünüyor.

BAHAR'IN KOMBİNLERİ DE ÇOK BEĞENİLDİ

Ekranların sevilen isimlerinden olan Demet Evgar dizinin baş karakteri olan Bahar’a hayat veriyor. Aslında Doktor olan ancak evlendikten sonra mesleğini yapmayı bırakan Bahar eşi ve ailesi için adeta saçını süpürge ediyor. Ancak Bahar'ın karaciğer nakline ihtiyacı olması ile birlikte tüm dengeler değişiyor. Eşinin kendisine karaciğer vermemesine sinirlenen Bahar, doktorluğa Geri dönmeye karar veriyor. Bahar'ın yeni hayatında aldığı kararlar ve Azmi izleyicilerden şimdiden tam destek almayı başardı.

Demet Evgar'ın hayat verdiği Bahar karakterinin hikayesi kadar kombinleri de dikkat çekti. Bahar karakteri dizide adının hakkını veriyor ve kendisi gibi cıvıl cıvıl kombinleri ile adeta içleri ısıtıyor.

Sosyal medya kullanıcıları da Bahar'ın kıyafetlerini çok beğendi. Bahar'ın seçimleri genellikle renkli tonlar ve aynı zamanda dikkat çekici aksesuarlar oluyor.

bahar-2.jpg

BAHAR DİZİSİNİN STYLİNGİNİ KİM YAPIYOR?

Henüz yeni bir dizi olmasına rağmen ekranlarda yoğun ilgi gören Bahar dizisi kombinleri ile de dikkat çekmişti. Bahar stylingini kim yapıyor sorusunun sorusu da gündeme gelmeye başladı. sosyal medyada birçok kullanıcı Bahar dizisinin kombinlerini Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer’in yaptığını iddia etti. Ancak Bahar dizisinin künyesinde Başak Dizer’in adı geçmiyor.

Dizinin künyesinde kostüm bölümü şöyle:

bahar-3.jpg