El ele yakalandılar!

Çiğdem Batur ve Gökhan Keser aşklarıyla magazin gündemine bomba gibi düştü.

El ele yakalandılar!

İkili oyuncu eğlence çıkışı el ele objektiflere yansıyınca hızlı adımlarla kameralardan uzaklaştı. Çift herhangi bir açıklamada bulunmadı. Çiğdem Batur ve Gökhan Keser aşk yaşamaya başladı. Sevgililer Kuruçeşme'de kameralara yansıdı. İkilinin daha önce de Yunanistan'da tatil yaptıkları ortaya çıktı.

el-ele-yakalandilar.jpg

Neşelerinin yerinde olduğu gözlemlenen ikili, 'aşk' sorularını cevapsız bıraktı. Yurt dışında yaşamını sürdüren Çiğdem Batur bu konuda ise “Londra'da bir oyunculuk akademim ve bir PR şirketim var. Londra'da olmak benim için biraz da huzur. Müzikallere gidiyorum, müzelere gidiyorum, şehri geziyorum ama ordayken Türkiye'yi çok özlüyorum. Sosyal çevre ve ailenin olduğu yer bence önemli. Ben sosyal çevrem ve aileme düşkün birisiyim. Buraya da gelip deşarj oluyorum. 1-2 ay daha buradayım” ifadelerini kullandı.

el-ele-yakalandilar-002.jpg

ÇİĞDEM BATUR KİMDİR?
Çiğdem Batur, 13 Temmuz 1982 tarihinde Düzce’de hayata gözlerini açmıştır. İlkokul, ortaokul ve liseyi Düzce’de tamamladıktan sonra Ankara, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünden mezun olmuştur. Ardından İstanbul, Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk bölümünde yüksek lisansını yapmıştır. Çiğdem Batur ilk olarak 2004 yılında ART televizyonunda yayınlanan Alışveriş Çantası isimli programın sunuculuğunu yaptı. Oyunculuk hayatına Gazi Üniversitesinde okurken Üniversitesinin tiyatro topluluğu olan Grup Mimus’la başlamıştır. Daha sonra da Başkent İletişim Akademisi’nde diksiyon, sunuculuk spikerlik ve dublaj eğitimlerini tamamlamıştır ve 2001-2003 seneleri arasında TRT’de sözleşmeli olarak yönetmen ve program asistanlıkları yapmıştır.