Emra Altuğ’u İki Oğlu İle Paylaşım Yaptı Çağla Şikel’den Yorum Gecikmedi

Ünlü futbolcu Emre Altuğ, manken Çağla Şikel ile 7 yıl önce evlenmiş ve bu evlilikten iki çocuğu olmuştur.

Emra Altuğ’u İki Oğlu İle Paylaşım Yaptı Çağla Şikel’den Yorum Gecikmedi

Emre Altuğ, çocuklarıyla birlikte aile hallerini sosyal medya hesabında paylaştı. Altuğ'un paylaştığı görüntüler kısa sürede gündem oldu. Benzer şekilde Çağla Şikel'ten de benzer bir paylaşım geldi. Ünlü model, çocukları Kuzey ve Uzay'ın yağmurda keyifli anlarını kayıt altına alarak yayınladı. Paylaşımlarda Emre Altuğ ile Çağla Şikel'in ilk göz ağrıları olan çocukları büyüdüklerini görenler "Koca delikanlı olmuş" derken, Uzay ise babasına benzetildi ve sevimli halleriyle büyük ilgi gördü. Emre Altuğ ve Çağla Şikel 'in çocukları bir kez daha sevimli tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

screenshot-2-1-001.png

Biz Arkadaş Değiliz

Ünlü şarkıcı, "Biz arkadaş değiliz. Aynı çocukların annesi ve babasıyız, bu şekilde bakmak gerekiyor. Devamlı birbirimizle görüştüğümüz, sürekli bir arkadaşlık ilişkimiz yok doğal olarak. Ancak egolarımızı bir kenara bıraktık. Bunun kolay bir şey olmadığını söyleyeyim. Düşünün, daha yeni ayrılmışsınız, boşanmışsınız; illa ki egolar arasında savaşlar, sürtüşmeler yaşanacaktır" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Emre Altuğ, sözlerine şöyle devam etti: "Bir de şunu düşünün, 10 yıl boyunca her programınızı birini düşünerek yapmışsınızdır. Alışkanlıklardan kurtulmak bile en az 6 ay sürer. Ancak biz burada ani bir değişiklik yaparak çocukları ön planda tuttuk. Yani çocukların bu durumdan etkilenmemesini sağladık." şeklinde konuştu.

screenshot-1-1-001.png​​​​​​​

Anne-Baba Olarak Devam Ediyoruz

Ünlü model Çağla Şıkel, daha önce verdiği bir röportajda eski eşi Emre Altuğ hakkında açıklamalarda bulundu. Şıkel, "Çocuklarımın babasından nefret ederek ayrılmadım. Hayatımıza arkadaş olarak, iyi bir anne-baba olarak devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Çağla Şıkel, Emre Altuğ ile olan ilişkisinin sona ermesiyle ilgili olarak açıklamalar yaparken, nefret etmek yerine çocukları için olumlu bir şekilde ilerlemeyi tercih ettiğini belirtti. Şıkel, ayrılık sonrası hayatlarını arkadaş olarak sürdürdüklerini ve iyi bir anne-baba olarak çocuklarına destek olduklarını dile getirdi.

Çiftin boşanmaları sonrasında çocuklarının refahını ve mutluluğunu en öncelikli hedef olarak belirlediklerini vurgulayan Şıkel, çocukları için her zaman en iyisini düşündüğünü ifade etti. Nefret etmek yerine birlikte çalışarak, çocuklarının sağlıklı bir ortamda büyümesini sağlamaya odaklandıklarını belirtti.