Emre Altuğ diziden ayrılıyor mu? Yalı Çapkını’nda kafa karıştıran son

Başrollerinde Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Emre Altuğ, Şerif Sezer gibi birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı Yalı Çapkını dizisi efsane bir bölümle daha izleyiciyi ekrana kilitledi. Dizini son sahnesi ise kafaları karıştırdı.

Emre Altuğ diziden ayrılıyor mu? Yalı Çapkını’nda kafa karıştıran son

Star TV’nin en çok izlenen dizisi Yalı Çapkını’nda bomba gibi bir bölüm daha sona erdi. 24 Mayıs 2024 Cuma akşamı ekrana gelen yeni bölümde her sahne nefesleri kesti. Kaçırılan Orhan Korhan ve onu kurtarmak için seferber olan oğlu Ferit Korhan’ın her sahnesi heyecan yarattı. Orhan kurtarıldı ancak bölüm sonu herkesi gözyaşlarına boğdu. Dizinin yeni bölümünğn son sahnesinde Orhan vuruldu ve kanlar içinde yere yığıldı. Oehan’ın vurulduktan sonra söyledikleri ise herkesin içine işledi. Ferit ve Halis gözyaşları içinde kalırken herkes Orhan öldü mü, orhan Korhan ölecek mi, Emre Altuğ diziden ayrılıyor mu, Emre Altuğ diziden çıktı mı, Emre Altuğ Yalı Çapkını’na veda mı etti sorularına yanıt aramaya başladı.

‘SENİ KURTARDIM BABA’

Gerçek bir hayat hikayesinden ekrana uyarlanan Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezonu da ilgiyle takip ediliyor. Cuma akşamlarına damgasını vurmaya devam eden dizinin bu haftaki yeni bölümü yine çok konuşuldu. Sosyal medyanın da yine ilk sıralarına yerleşen sevilen yapım izleyiciyi gözyaşlarına boğdu. Orhan’ın vurulduğu sahneyi izleyenler büyük üzüntü yaşadı. Babası Halis Korhan’ı korumak için kurşunların önüne atlayan Orhan, kanlar içinde yere yığıldıktan sonra ‘Fark ettin mi baba seni kurtardım’ diyerek herkesi gözyaşlarına boğdu. Ferit’in çaresizce gözyaşlarına boğulduğu o sahnede Halis de büyük bir acıyla oğlunu kurtarmaya çalıştı.

emre-altug-diziden-ayriliyor-mu-yali-capkininda-kafa-karistiran-son.jpg

ORHAN ÖLECEK Mİ?

Yalı Çapkını’nın bu haftaki bölümü kafalarda soru işareti bıraktı. Orhan’ın vurularak yere düştüğü anlarda son sözlerini söyleyerek gözlerini kapadığı görülüyor. Ancak Orhan öldü mü, baygınlık mı geçirdi bilinmiyor. Yalı Çapkı izleyicisi de Orhan Korhan öldü mü, yaşayacak mı, Emre Altuğ diziden ayrılıyor mu sorularına yanıt aramaya başladı. Emre Altuğ diziye veda mı etti, Orhan ölecek mi henüz bu sorunun yanıtı bilinmiyor. Tüm bu soruların gelecek haftaki yeni bölümde yanıt bulması bekleniyor. Yalı Çapkını yepyeni bölümleriyle her Cuma Star TV’de ekrana geliyor.