Emre Altuğ Yalı Çapkını dizisinden ayrıldı mı? Orhan Korhan ölecek mi?

Gerçek bir hayat hikayesinden ekrana uyarlanan ve her bölümü izlenme rekorları kıran sevilen dizi Yalı Çapkını’ndan bomba gibi bir tanıtım gelmişti. Bu akşamki yeni bölümü iple çekilen dizide şok üstüne şok yaşanıyor.

Emre Altuğ Yalı Çapkını dizisinden ayrıldı mı? Orhan Korhan ölecek mi?

2 sezondur ekrana gelen ve başarılı bir şekilde yoluna devam eden Yalı Çapkını dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle herkesin gönlünde taht kurdu. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin her bölümü hiç kaçırılmadan takip edildi. Dizide Orhan Korhan karakterine hayat veren ünlü oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ’un dizideki başarılı performansı da takdir topladı. Ancak dizinin yeni bölüm tanıtımında Orhan’ın vurulduğu görülüyor. Peki, Yalı Çapkını Orhan Korhan ölecek mi? Yalı Çapkını Orhan öldü mü, Orhan’a ne oldu? Orhan Korhan diziden ayrılıyor mu? Emre Altuğ veda mı ediyor? İşte tüm merak edilenler…

ORHAN BABASINI KORUMAK İSTERKEN VURULUYOR

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi her Cuma yepyeni bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Bu haftaki bölümü de heyecan ve merakla beklenen sevilen dizinin yeni bölüm tanıtımı izleyenleri üzdü. Yeni bölüm tanıtımında Ferit’in babası Orhan Korhan’ın vurulduğu görülüyor. Kaçırılan Orhan’ı oğlu Ferit kurtarırken Orhan’ın babası Halis’i korumak için silahın önüne atladığı ve vurularak yere yığıldığı tanıtımda yer aldı. Ferit ve Halis Ağa’nın büyük bir şok yaşadığı anlarda Orhan’ın kanlar içinde yere düştüğü görülüyor. Bu sahne sonrasında ‘Orhan ölecek mi?’, ‘Emre Altuğ diziden ayrılıyor mu?’ sorularına yanıt aranmaya başlandı.

emre-altug-yali-capkini-dizisinden-ayrildi-mi-orhan-korhan-olecek-mi-001.jpg

HERKESİ ŞOK EDEN AYRILIK İDDİASI

2 sezondur başarılı bir şekilde ekran macerasını sürdüren Yalı Çapkını dizisinde Orhan Korhan karakterine hayat veren ünlü oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ’un diziye veda edeceği iddia edildi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizide Orhan Korhan karakterini canlandıran Emre Altuğ bu akşamki bölümde diziye veda edecek. Ayrılık iddiaları sonrasında gözler dizinin bu akşamki yeni bölümüne çevrildi. Tüm bu sorular bu akşamki bölümde yanıt bulacak. Yalı Çapkını yepyeni bölümüyle 24 Mayıs 2024 Cuma (bu akşam) saat 20.00’de Star TV’de.

emre-altug-yali-capkini-dizisinden-ayrildi-mi-orhan-korhan-olecek-mi.jpg