Eşimle birlikte olamıyorum! Hoca hoca gezdik…

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de izleyici karşısına çıkan “Yeni Baştan” programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir olay gündem oldu.

Eşimle birlikte olamıyorum! Hoca hoca gezdik…

Yeni evli olduğunu dile getiren Tuğçe Hanım “Eşimle birlikte olamıyorum” şeklinde konuştu ve itirafı herkesi şaşkına çevirdi. Hafta içi her gün Beyaz TV'de ekrana gelen Esra Ezmeci İle Yeni Baştan programına gelen itiraflar herkesi şaşkına çevirmeye devam ediyor. Programa bu defa yeni evli olduğunu dile getiren Tuğçe Hanım'ın anlattıkları damgasını vurdu.

esimle-birlikte-olamiyorum-hoca-hoca-gezdik.jpg

“SENDE CİN VARDIR”

Eşini çok sevdiğini dile getiren Tuğçe Hanım Eşimle birlikte olamıyorum. Birkaç kez denedik ama bir türlü yapamadım. Bir keresinde acillik bile oldum. Serum yedim.” İfadelerini kullandı. Bu olayın çevreden duyulduğunu da söyleyen Tuğçe Hanım eşinin ailesinin kendisine “Sende cinler vardır. Büyü yapılmıştır” dediklerini ve bu yüzden hoca hoca gezdiklerini itiraf etti. Eşiyle arasının açılmaya başladığını dile getiren Tuğçe Hanım, Esra Ezmeci'den bu konuda yardım talep etti. Esra Ezmeci ise “Şu an yaşadığınız şey vajinusmus olarak gözüküyor. Özellikle bizim ülkemizde çok fazla görüyoruz. Sanki çok korkutucu, ürkütücü bir olaymış gibi anlatıldığı için cinsellikten uzaklaşıyorsunuz. Psikolojik tedavisiz bunu önlemek mümkün değil” ifadelerini kullandı.

esimle-birlikte-olamiyorum-hoca-hoca-gezdik-001.jpg

ESRA EZMECİ KİMDİR?

1 Ağustos 1986 İstanbul’da dünyaya gelen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle bitirmiştir. İstanbul Haliç Üniversitesi’nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yaptı. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam ediyor. 2015 yılında boşanmış olan Ezmeci'nin 1 oğlu vardır.