Esra Dermancıoğlu’ndan dikkat çeken Cannes yorumu; Utandım…

Hande Erçel, Pınar Deniz, Meryem Uzerli, Birce Akalay Özge Özacar, Dilan Çiçek Deniz gibi ünlü isimlerin Cannes'daki tarzları günlerdir magazin gündeminde yer almaya devam ediyor.

Esra Dermancıoğlu’ndan dikkat çeken Cannes yorumu; Utandım…

Esra Dermancıoğlu Cannes'a giden ve kıyafetleriyle gündem olan oyunculara oldukça sert tepki gösterdi. Cannes'a giden Türk oyuncular giydikleri kıyafetlere günlerdir sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

esra-dermancioglundan-dikkat-ceken-cannes-yorumu.jpg

ÇIPLAK YÜRÜYÜŞLER DIŞINDA İLETİŞİM KURACAK BİRİLERİ GİTSEYDİ
Oyuncuların cesur seçimleri ve pozları günlerdir konuşulmaya devam ediyor. Başarılı oyunculuğuyla bilinen Esra Dermancıoğlu’ndan Cannes’a giden Hande Erçel, Pınar Deniz, Meryem Uzerli, Birce Akalay Özge Özacar, Dilan Çiçek Deniz’in pozlarına eleştiri. "90-60-90 değilim, ama oyuncuyum" şeklinde konuşan Esra Dermancıoğlu devamında şu sert ifadeleri kullandı: "Cannes’da benim olmam lazımdı. Çünkü dillerini biliyorum. Gitmem için estetik mi olmam lazımdı? Keşke çıplak yürüyüşler dışında iletişim kuracak birileri gitseydi Utandım, onların adına da utandım” dedi. Esra Dermancıoğlu'nun sözleri sosyal medyayı ikiye bölmeye başardı. Oyuncuya katılanlar ve "Seni neden ilgilendiriyor" diyenler oldu. Esra Dermancıoğlu'na "Kadın meslektaşlarını kıskanman ve bu sözleri söylemen çirkin" şeklinde eleştiri yorumları yapıldı.

esra-dermancioglundan-dikkat-ceken-cannes-yorumu-001.jpg

ESRA DERMANCIOĞLU KİMDİR?
7 Aralık 1968 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Türk dizi ve sinema oyuncusu. Zeynel Abidin Cümbüş'ün torunu. Ana eğitimini Pierre Loti lisesinde bitiren Esra Dermancıoğlu, daha sonra Franklin College İsviçre'de eğitimini sürdürdü.