Esra Erol Fatma açıklamalarıyla gündem oldu

Esra Erol'a katılmasıyla ün kazanan zihinsel engelli olan Fatma bir süredir gözlerden uzak kalmayı tercih etmişti.

Esra Erol Fatma açıklamalarıyla gündem oldu

Bebeğini beslemediği iddialarıyla gündem olan Fatma açıklama yaparak bebeğin devlet korumasında olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Esra Erol'da programına çıkmasıyla hafızalarda yer edinen Fatma, Ahmet ve Ahmet'in annesi tarafından şiddet görmüş ve saçları kısacık kesilmesiyle hatırlanıyordu. Ahmet'ten ayrılması yönünde verilen tavsiyelere rağmen hamile kalan Fatma bebek doğunca bebeği beslememesi gündeme gelmişti.

esra-erol-fatma-aciklamalariyla-gundem-oldu.jpg

“ESKİSİ GİBİ DEĞİLİM”
Esra Erol'a katılan Fatma'nın annesi bebeğin doğduğundan beri yıkanmadığını ve bu sebeple de ayağından mikrop kaptığını ve bebeğin etinin koptuğunu dile getirmişti. Fatma TikTok'ta ortaya çıktı ve bebeğin devlet korumasında olduğunu dile getirdi. Fatma her hafta çocuğunu gördüğünü ve durumunun iyi olduğunu duyurdu. Fatma, çocuğunu almayı düşündüğünü de sözlerine ekledi. Esra Erol Fatma açıklamasında “Çalışmam, ev düzeni gerekiyor. Eskisi gibi değilim, çok düzeldim” ifadelerini kullandı.

esra-erol-fatma-aciklamalariyla-gundem-oldu-001.jpg

ESRA EROL FATMA OLAYI NEDİR?
Aylar önce ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına çıkan anne Melahat Oruç, 19 yaşındaki zihinsel engelli kızı Fatma'nın imam nikahlı evli iki çocuk babası Ahmet'e kaçtığını söyleyerek yardım talebinde bulunmuştu. Kısa sürede bulunan Fatma ise önce ailesinin evine döndü sonra da yeniden Ahmet'e kaçmıştı. Annesinin canlı yayına çıkıp yardım istemesinin ardından yeniden Esra Erol'un canlı yayınına çıkan Fatma, hamile kaldığını ve Ahmet'le yaşamak istediğini söylemişti. Saçlarını kazıtan ve son haliyle herkesi şaşkına çeviren Fatma, geçtiğimiz günlerde Ahmet'le TikTok'ta bir canlı yayın açarak programın kurgu olduğunu bazı şeyleri istemeyerek söylediğini iddia etmişti.