Esra Erol kardeşleriyle poz verdi, gören herkes aynı yorumu yaptı

Uzun senelerdir ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya devam eden Esra Erol, gerek özel yaşamı gerek sunuculuğuyla sık sık gündem olmaya devam ediyor.

Esra Erol kardeşleriyle poz verdi, gören herkes aynı yorumu yaptı

Esra Erol, son olarak kız kardeşleri Eda ve Bihter ile bir etkinliğe konuk oldu. Esra Erol'un kardeşleriyle olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu. 2007 yılında Flash TV'de yayınlanan Desti İzdivaç programıyla ün kazanan Erol, Star ve FOX'tan sonra ATV'de program sunuculuğu yapmaya başladı.

esra-erol-kardesleriyle-poz-verdi-goren-herkes-ayni-yorumu-yapti.jpg

BENZERLİKLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ
Şimdilerde ATV'de ekrana gelen Esra Erol'da programını sunuculuğunu üstlenen yıldız, yalnızca mesleğiyle değil, özel yaşamıyla da merak konusu olmaya devam ediyor. İki çocuk annesi güzel sunucu, eşi Ali Özbir ve çocuklarıyla verdiği mutluluk pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor. Esra Erol, son olarak kız kardeşleri Eda ve Bihter ile bir etkinliğe konuk oldu. Erol'un kardeşlerini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Sosyal medyada kardeşlerin pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Kardeşlerin benzerliği ise sosyal medyada gündem oldu.

esra-erol-kardesleriyle-poz-verdi-goren-herkes-ayni-yorumu-yapti-001.jpg

ESRA EROL HAKKINDA

Esra Erol, 12 mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp’de hayata gözlerini açmıştır. 5 kız çocuğun ortancasıdır. Aslen Sinop Ayancık'lı bir ailenin çocuğudur. Adı Seyfi ve polis olan babasının tayin olduğu Kütahya’da İlk, orta ve lise öğrenimini tamamlamıştır. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesi’nden mezun olmuştur. Maltepe Üniversitesi’nin diksiyon-spikerlik kurslarına katılmıştır. Sonra Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim almıştır. Beden Eğitimi öğretmeni olmayı planlarken televizyoncu olmuştur. Lise yıllarından beri yerel radyo ve televizyonlarda kendi hazırladığı programları sunmaktadır.