Fahriye Evcen Eski Haline Geri Döndü

Güzel ve başarılı oyuncu Fahriye Evcen kendisi gibi oyuncu Burak Özçivit ile 2017 yılında evlenmişti.

Fahriye Evcen Eski Haline Geri Döndü

2019 yılında ilk çocukları kucaklarına alan çiftin kısa süre önce ikinci çocukları da dünyaya geldi. Karan ile Kerem adında iki oğul annesi olan Fahriye Evcen doğumun üzerinden fazla bir zaman geçmeden doğum kilolarından kurtuldu.

Dizi setinde tanışan ve ilişkileri aşka dönüşen ünlü çiftin mutlu aile pozları da hayranları tarafından merakla takip ediliyor. Eşi Burak Özçivit ile örnek çiftler arasında yer alan Fahriye Evcen’in sosyal medyayı da sürekli kullanması ve samimi fotoğrafları birçok beğeni almaya devam ediyor. Son olarak eklediği fotoğraf da ise Fahriye Evcen’in fazla kilolarını verdiği ve eski haline döndüğü görüldü.

Spor Salonu Farkı

Güzel oyuncu Fahriye Evcen küçük oğlu Kerem’i doğurduktan sonra hamilelikte aldığı kiloları vermek için spora başlamıştı. Spora giderken birçok kez sosyal medyasından paylaşım yapan Fahriye Evcen’in verdiği emeklerin sonucunu aldığı görüldü. Doğum kilolarını hızlı bir şekilde verdiği görülen güzel oyuncu eski fit haline geri döndü.

fahriye-evcenn.webp

2019 ve 2023 yıllarında doğum yapan güzel oyuncu doğumlarından sonra hızlı bir şekilde eski formundaki haline dönmeyi başarıyor. İkinci doğumunda da işi sıkı tuttuğu görülen başarılı oyuncunun sosyal medyasına bakan takipçileri oyuncuyu adeta takdir etti. Doğumdan sonra hızlı bir şekilde kilo verdiği görülen oyuncunun spora gitmesi ve oldukça dikkat etmesi sayesinde kısa sürede eski formuna döndüğü gözlerden kaçmadı.

Formda Fahriye Evcen Beğeni Topladı

Güzel oyuncu Fahriye Evcen birçok anını sosyal medyasından paylaşım yaparak hayranlarıyla hep iletişim halinde kalıyor. Doğumdan sonra başladığı spor salonunu giderken ki pozlarını da ekleyen güzel oyuncudaki değişim adeta takdir topladı. Oğlu Kerem’i kucağına aldıktan sonra kısa sürede eski formuna kavuşan güzel oyuncunun sırrının spor olduğu çok net bir şekilde görülüyor. Sporunun ihmal etmeyen güzel oyuncunun emeklerinin karşılığını fazlasıyla aldığı da gözlerden kaçmadı. 4 yıl içinde iki çocuk sahibi olan Fahriye Evcen’in doğumlarından sonra kısa sürede formuna kavuşması da takipçilerini sevindirdi.