Fahriye ve Burak Özçivit’in Mutlu Aile Tablosu

Başarılı oyuncu çift Fahriye Evce ve Burak Özçivit Çalıkuşu dizi projesinde aşka yaşamaya başlamışlardı.

Fahriye ve Burak Özçivit’in Mutlu Aile Tablosu

Bu aşkı evlilik ile taçlandıran ünlü çift 2017 senesinde nikah masasına oturdu. Sonrasında 2019 yılında oğulları Karan’ı kucaklarına alan çift geçtiğimiz aylarda da ikinci kez anne baba olmanın mutluluğu yaşadı. Eşine aşkla bağlı olan Burak Özçivit her daim eşi Fahriye’nin yanında yer alarak hayranlarından da övgü dolu sözleri almaya devam ediyor.

Ünlü çift oğulları Karan ve Kerem ile mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından paylaşmayı da ihmal etmiyor. İkinci kez anne olmanın sevincini yaşayan güzel oyuncu Fahriye Evcen’in eşine karşı olan aşk dolu bakışları da takipçilerin gözlerinden kaçmıyor. İki oğlu bulunan ünlü çift çıktıkları yemekte magazincilerin objektiflerine yansıdı.

Mutlu Halleri Düşman Çatlattı

Güzel oyuncu Fahriye Evcen kısa süre önce ikinci oğlu Kerem’i kucağına almıştı. Eşi Burak Özçivit ile kıskanılacak kadar mutlu bir evlilik yürüten güzel oyuncunun keyifli halleri magazincilerin objektifine yansıdı. Yemek boyunca küçük oğlu Kerem’i kucağından indirmeyen Fahriye Evcen oldukça neşeliydi. Burak Özçivit ise annesinin kucağındaki oğlu Kerem’e türlü türlü oyunlar yaparak keyiflendi.

screenshot-2-1.png

Magazin dünyasındaki örnek evlilikler arasında gösterilen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti iki küçük oğullarıyla hayli mutlu görünüyordu. Artık abi olan 4 yaşındaki Karan’ın da keyifli halleri çekilen fotoğraflarda görüldü. Çalıkuşu setinde başlayan aşklarıyla doludizgin bir evlilik yürüten ünlü çift hayranları tarafından da adeta parmakla gösteriliyor.

Küçük Oğlunu Kucağından İndirmedi

Başarılı ve güzel oyuncu Fahriye Evcen’in mutlu aile tablosunda küçük oğlunu biran bile kucağından indirmemesi görenleri tebessüm ettirdi. Kısa süre önce doğum yapan genç isim eşi Burak Özçivit, 4 yaşındaki oğlu Karan ve küçük oğlu Kerem ile yemek sırasında hep ilgilendi. Magazin dünyasında çokça yer alan ve her yaptıkları olay ünlü çift bu kez adeta düşman çatlattı. Oyuncu çiftin samimi ve sıcak halleri etrafta yemek yiyen kalabalığında ilgisini çekti. 4 kişilik bir aile olan ünlü çiftin oğullarıyla mutlu pozları keyiflendirdi.