Fenalaşarak hastaneye kaldırılan Bayhan’a ne oldu?

Yeni imajıyla uzun bir süredir konuşulan Bayhan son dönemlerde Tiryakinim şarkısıyla gündem olmayı başardı.

Fenalaşarak hastaneye kaldırılan Bayhan’a ne oldu?

Şarkıcıdan hayranlarını korkutan bir haber geldi. Apar topar hastaneye kaldırılan Bayhan'ın zatürre olduğu konuşuluyor. Yarışmacıları ve jüri üyeleriyle hafızalara kazınan Popstar şarkı yarışmasının unutulmaz isimlerinden biri de Bayhan Gürhan olmayı başarmıştı. Yarışmadan üçüncülükle ayrıldıktan sonra da ününe ün katan Bayhan şarkı söylemenin yanı sıra son dönemde tarzı ve tavırlarıyla sık sık gündem olmaya devam ediyor.

fenalasarak-hastaneye-kaldirilan-bayhana-ne-oldu.jpg

ZATÜRRE OLDUĞU İDDİA EDİLDİ
Bayhan, son olarak "Seninle Olmak Var ya" ve "Tiryakinim" şarkılarıyla adından söz ettirmeyi başardı. Yeni imajıyla da oldukça konuşulan Bayhan'dan sevenlerini korkutan bir haber geldi. Magazin Burada Net'ine bir haberine göre, Bayhan akşam saatlerinde rahatsızlandı. Apar topar hastaneye kaldırılan şarkıcının zatürre olduğu ileri sürüldü.

fenalasarak-hastaneye-kaldirilan-bayhana-ne-oldu-001.jpg

BAYHAN GÜRHAN KİMDİR?
Bayhan Gürhan, 14 Mart 1980 tarihinde Adana'da hayata gözlerini açmıştır. 2003 yılında düzenlenen Ercan Saatçi, Deniz Seki ve Armağan Çağlayan'ın jüri üyeliğini yapmış olduğu Kanal D'de yayınlanan Popstar yarışmasında farklı yorumu ve kendine özgü tarzıyla adını duyurmayı başarmıştır. Bayhan yarışmadan sonra "Popstar", "Kısa Veda" ve "Hayal edemiyorum" isimli albümleri çıkarmıştır. 2012 yılında STV'de yayınlanan, Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini yaptığı Kendimize Doğru dizisinde uzun süre rol almıştır. Kanal D'de yayınlanan Ankara'nın Dikmen'i adlı dizisine konuk oyuncu olarak yer almıştır.