Feyza Civelek hastalığını açıkladı! Kötü yorumlara sert çıkıştı

Show Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nilay karakteri ile adından sık sık söz ettiren Feyza Civelek geçtiğimiz günlerde dizi ekibi ile Cannes'a gitmişti.

Feyza Civelek hastalığını açıkladı! Kötü yorumlara sert çıkıştı

Cannes tarzı hiç beğenilmeyen ünlü oyuncuya sosyal medyada 'Çok rüküşsün' şeklinde yorumlar yapılmıştı. Feyza Civelek şimdi de hastalık açıklamasıyla gündemde yerini aldı. Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman ve Doğukan Güngör gibi isimlerin beraber paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinde can verdiği Nilay karakteri ile büyük beğeni toplayan Feyza Civelek geçtiğimiz günlerde dizi ekibi ile Cannes'a gitti.

feyza-civelek-hastaligini-acikladi-kotu-yorumlara-sert-cikisti.jpeg

SEDEF HASTASIYIM SAÇLARIM TAMAMEN DÖKÜLDÜ

Cannes'ta pembe tüllü bir elbise giymeyi tercih eden Feyza Civelek'ın tarzı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu ve “Çok rüküşsün” şeklinde yorumlar yapıldı. Feyza Civelek şimdi de hastalık açıklamasıyla magazin gündeminde yerini aldı. 2. Sayfa'da yer alan bir habere göre Feyza Civelek; “Sedef hastasıyım yurt dışından getirdiğim ilaç yan etki yaptı, komple saçım döküldü. Geçici peruk kullanıyorum” ifadelerini kullandı. Saçı ve peruğu hakkında yorun yapan herkese öfkelenen Feyza Civelek, “Saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın” diyerek sert çıkıştı.

feyza-civelek-hastaligini-acikladi-kotu-yorumlara-sert-cikisti-001.jpeg

FEYZA CİVELEK KİMDİR?

Feyza Civelek, 28 Nisan 1995 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Senaryo yazarı bir annenin kızı olan Feyza Civelek, ilk oyunculuk deneyimini 2009 yılında Acemi Cadı dizisiyle yapmıştır. Bu deneyiminin ardından Sihirli Annem, Kavak Yelleri, Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu ve senaryosunu annesinin yazdığı Güllerin Savaşı gibi dizilerde rol almıştır.