Gelinim Mutfakta Sevil erken veda etti! Hafta ortasında ŞOK eden eleme

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasına gelin-görümce olarak katılan Sevil ve Ayfer, hafta ortasında yarışmadan ayrıldı. Üzücü haberi sunucu Nursel Ergin duyurdu. Sevil ve Ayfer yarışmaya veda etti.

Gelinim Mutfakta Sevil erken veda etti! Hafta ortasında ŞOK eden eleme

Hafta içi her gün ekrana gelen sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta’nın bu haftaki bölümleri de ilgiyle takip ediliyor. Gelinim Mutfakta’ya gelin-görümce olarak katılan Sevil ve Ayfer merak uyandırmış ve kısa sürede yarışmanın en çok konuşulan isimleri olmuştu. Bugün gelen haberde ise Sevil ve görümcesi Ayfer’in yarışmaya veda ettiği aktarıldı. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin, gelin ve görümcenin yarışmadan ayrılma sebebini açıkladı.

SAĞLIK SORUNLARI SEBEBİYLE VEDA ETTİLER

Gelinim Mutfakta yarışmasına gelin-görümce olarak katılan Sevil ve Ayfer, programa iddialı bir giriş yapmıştı. Hafta ortasında ikiliden üzücü bir haber geldi. Henüz haftanın elemesinin yapılmasına günler varken Sevil ve görümcesi Ayfer yarışmaya veda etti. Konuyla ilgili detayları açıklayan Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin, Sevil ve görümcesi Ayfer’in sağlık sorunları nedeniyle Gelinim Mutfakta yarışmasından ayrıldığını duyurdu. Ayfer ve Sevil, 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü yarışmaya dahil olmuştu. Gelin ve görümce sadece 1 gün sonra yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Nursel Ergin veda haberini verirken’ Onlar da çok üzgün biz de çok üzgünüz’ ifadelerini kullandı.

gelinim-mutfakta-sevil-erken-veda-etti-hafta-ortasinda-sok-eden-eleme.jpg

YENİ YARIŞMACILAR GELDİ

Sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kalan Sevil ve Ayfer’in vedası sonrası bugün Gelinim Mutfakta yarışmasına yeni yarışmacılar dahil oldu. Gelin Azime Eser ve kayınvalidesi Hanife Eser Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni yarışmacıları oldu.