Gizem Karaca pozlarıyla mest etti!

Gizem Karaca Safir dizisinde can verdiği Güneş karakteriyle adından söz ettirmeyi başarmıştı.

Gizem Karaca pozlarıyla mest etti!

Kemal Ekmekçi ile nikah masasına oturduktan sonra İzmir'e yerleşen oyuncu bu defa tatil pozları ile gündem olmayı başardı. Mykonos'a tatile giden ünlü ismin paylaşımına hayranlarından tam not aldı. Gizem Karaca sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor.

gizem-karaca-pozlariyla-mest-etti.jpg

Safir dizisinde can verdiği Güneş karakteriyle hafızalarda yer edinen Gizem Karaca, lüks eviyle de oldukça konuşuluyor. Kemal Ekmekçi ile evlendikten sonra İstanbul'dan ayrılarak İzmir'e yerleşme kararı alan Gizem Karaca Ege'de köy hayatı yaşamaya başlamıştı. Gizem Karaca, son olarak Mykonos'a tatile gitti. Ünlü isim tatil pozlarını da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Üst üste paylaştığı tatil pozlarına sosyal medyada hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Takipçileri Gizem Karaca'ya, "Seni çok seviyoruz", "Çok güzelsin", "Her halini beğeniyorum", "Fiziği çok güzel" şeklinde yorumlar yaptı.

gizem-karaca-pozlariyla-mest-etti-001.jpg

GİZEM KARACA KİMDİR?

Gizem Karaca, 9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca'dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selaniklidir. Gizem 7 yaşındayken Amerika'ya Florida'ya taşınmışlardır. Eğitimini orada tamamlamıştır. İlkokul ikiye kadar İstanbul'da okuduktan sonra altı sene Florida, iki sene de Kanadaderken toplam 13 okul değiştirmiştir. Türkiye'de başladığı ilkokula, New York'da devam etti, Florida'da bitirmiştir. 2007'de, 14 yaşındayken İstanbul'a döndü, Sonra lise öğrenimini İstanbul'da tamamlamıştır.