Gökhan Özen’in seks diyeti itirafı! Açık açık anlattı

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen, yaptığı açıklamalar ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü isimler arasında. Sesi ve şarkılarıyla müzik listelerini sallayan Gökhan Özen’den gelen yeni açıklamalar bir kez daha magazin manşetlerine yerleşti.

Gökhan Özen’in seks diyeti itirafı! Açık açık anlattı

Yıllar sonra Türkiye’ye dönen ve şarkılarıyla yeniden hayranlarını mest eden ünlü şarkıcı Gökhan Özen, yaptığı son açıklamalarla yine gündemi salladı. Ünlü şarkıcıdan gelen diyet itirafı magazin manşetlerinin üst sıralarına yerleşti. Özel hayatından bahseden Gökhan Özen, 20 yıldır aşık olmadığını söyledi ve ‘Seks diyeti’ yaptığını belirtti. İşte ünlü şarkıcının gündem olan o açıklaması ve tüm detaylar…

DEĞİŞİMİYLE ÇOK KONUŞULMUŞTU

7 yıl sonra Türkiye’ye dönüş yapan ünlü şarkıcı Gökhan Özen, yeni şarkısı ve verdiği konserlerle kariyerini devam ettirirken sesi ve şarkıları kadar özel hayatıyla da sık sık gündem olan Özen, yaptığı son açıklamayla hem magazin manşetlerinin hem de sosyal medyanın gündeminde ilk sıraya yerleşti. Hayranları tarafından çok özlenen ve konserleri tıklım tıklım dolan ünlü şarkıcı son dönemde ise yüzündeki değişimlerle sık sık gündem oluyordu. Estetik yaptırmadığını söyleyen ancak buna bir türlü kimseyi inandıramayan Gökhan Özen, son olarak yaptığı itirafla çok konuşuldu.

gokhan-ozen-in-seks-diyeti-itirafi-acik-acik-anlatti.jpg

‘SEKS DİYETİ YAPTIM’

Hakan Gence ile röportajında samimi açıklamalara yer veren Gökhan Özen, bu 7 sene içerisinde iki kere seks diyeti yaptığını söyledi. Hiç kimseyle birlikte olmadığını söyleyen Özen, ‘’Aylarca hatta biri bir yıldan fazla sürdü. Kendi kendime kalmak istedim. Bir de insan sekste bir rahatlama hissediyor hayata karşı, mutluluk çıkıyor ortaya. O enerjiyi içimde tuttuğum zaman işime daha iyi konsantre olduğumu fark ettim. Ben de bu rahatlamayı yaşamayıp motivasyonumu tepede koruyarak hedeflerime daha iyi konsantre olmak istedim. Bunu yapan NBA starları olduğunu da öğrendim.’ dedi.