Gonca Vuslateri; Çocuğumun babası devlet memuru

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolünü canlandıran Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu.

Gonca Vuslateri; Çocuğumun babası devlet memuru

Yedi aylık hamile olan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, bebeğin babası hakkında ilk kez konuştu. Sevgilisinden 7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri anne olmak için gün sayarken bebeğinin cinsiyeti de nihayet belli oldu.

gonca-vuslateri-cocugumun-babasi-devlet-memuru.jpg

“HİÇ BİR ORTAK NOKTAMIZ YOK”
Gonca Vuslateri’nin bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu öğrenilmişti. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla anne olacağını şu ifadelerle duyurmuştu: “Evet, hamileyim. Bilinmesi için erken bir dönem. İşe gidip geliyorum, ortamım sakin. Kadın olduğum için doğurma özelliğim var zaten... Öncelikle şaşkınlığa son vereyim. Yani bu genelde olabiliyor. 'Anne olmak çok istemedim' açıklamamı önüme getirmeyin. Hala aynı fikirdeyim... Sadece gelene 'git' demiyorum. Bu da seçimim. Hazır demiyorken de; bu beni otomatik çocuk annesi yapar” ifadelerini kullanmıştı. Geçtiğimiz gün bir programa konuk olan Gonca Vuslateri, şimdi ise sevgilisiyle ilgili ilk defa konuştu. Bebeğinin babasının devlet memuru olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, “Levent ile birlikteliğimize başladığımızda başka sektörden biriyle olmanın huzurunu yaşamıştım. Devlet memuru, benim hayatımdan ve sektörümden çok uzakta bir yerde. Benim işimin magazinsel bir tarafı var, o biraz kışkırtıcı. Erkek arkadaşımla hiçbir ortak yanımız yok” ifadelerini kullandı.

gonca-vuslateri-cocugumun-babasi-devlet-memuru-001.jpg

KIZININ İSMİNİ AÇIKLADI

“Selvi Boylum Al Yazmalım” filmini çok sevdiğini daha önce birçok kez ifade eden ünlü oyuncu, kızının adını Asya “yapımın başrol oyuncusu Türkan Şoray'ın canlandırdığı karakterin ismi” koyacağını da söyledi.