Güldür Güldür Show’da Ekem İmamoğlu göndermesi

Cumartesi günü sezon finali yapacak olan Güldür Güldür Show'un son fragmanı sosyal medyayı adeta salladı.

Güldür Güldür Show’da Ekem İmamoğlu göndermesi

Oyuncu Mahir İpek'in İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu taklit ettiği anlar izleyenleri adeta kahkahalara boğdu. Programdaki o anlar kısa sürede viral olmayı başardı. Sevilen mizah programı Güldür Güldür Show’un sezon finali tanıtımı, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü ve sosyal medyada gündem olmayı başardı.

guldur-guldur-showda-ekrem-imamoglu-gondermesi.jpg

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Programda, daha önce büyük beğeni toplamayı başaran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun taklidi sezon finalinde de yer aldı. Oyuncu Mahir İpek'in Ekrem İmamoğlu taklidi oldukça beğenildi. Mahir İpek'in Ekrem İmamoğlu'nu canlandırdığı bölümde "Çözeceğiz" göndermesi ise izleyenleri kahkahalara boğmaya yetti. Programdaki o anlara sosyal medyada; 'Ekrem İmamoğlu inanılmaz iyi olmuş', 'Mahir İpek çok iyi ya', 'İmamoğlu taklidi daha fazla olmalı çok iyi' şeklinde yorumlar yapıldı.

guldur-guldur-showda-ekrem-imamoglu-gondermesi-001.jpg

MAHİR İPEK KİMDİR?
Doğma büyüme Ankaralı olan Mahir İpek; tiyatroya ilk olarak lisede, edebiyat öğretmeninin bir tiyatro gösterisinde oynaması teklifiyle başlamıştır. Lisedeyken kurslara, profesyonel eğitimlere giderek devam etmiştir. Altındağ Belediyesinin tiyatro kurslarına gitmiştir. Anadolu Sanat Merkezi Çocuk Tiyatrosunda ve Gökkuşağı Oyuncularında çalışmıştır. 1990 yılında Maksim Gorki'nin Ankara Sanat Tiyatrosu (AST) tarafından sahnelenen bir oyununu izledikten sonra topluluğa girmeye karar vermiştir. 1991 yılında AST'nin kadrosuna girdi ve topluluğun birçok oyununda yer almıştır. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.