Gülşah Çomoğlu oynadığı diziler! Gülşah Çomoğlu kimdir, Gülşah Çomoğlu ne kanseri

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu ile ilgili merak edilenler araştırılıyor. 38 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü oyuncunun acı haberini eşi duyurdu. Gelen üzücü haberin ardından sanat camiası yasa boğuldu.

Gülşah Çomoğlu oynadığı diziler! Gülşah Çomoğlu kimdir, Gülşah Çomoğlu ne kanseri

Çok sayıda başarılı projede rol üstlenen ve oyunculuğuyla takdir edilen Gülşah Çomoğlu, tedavi gördüğü hastanede 38 yaşında hayata gözlerini yumdu. 2 yıldır kanser tedavisi gördüğü öğrenilen ünlü oyuncu 2 yıl önce anne olmuştu. Kızı Pera’yı 2 yıl önce kucağına alan Gülşah Çomoğlu’nın vefat haberi ailesi, sevenleri ve tüm sanat camiasını yasa boğdu. Peki, oyuncu Gülşah Çamoğlu kimdir? Gülşah Çomoğlu hangi dizilerde oynadı? Gülşah Çomoğlu öldü mü? Gülşah Çomoğlu ne kanseri?

GÜLŞAH ÇOMOĞLU KİMDİR?

30 Mayıs 1986 yılında Ankara’da dünyaya gelen Gülşah Çomoğlu, Bilkent Üniversitesi Konservatuvar Bölümü mezunudur. Başarılı oyunculuk performansıyla ekranların aranan yüzü olmaya başlayan Gülşah Çomoğlu, Troyalı Kadınlar, İki Efendi’nin Kuşağı, Yeşil Kuş, Kafatası, Camdan Kalp, Hürrem Sultan ve Venedik Taciri isimli tiyatro oyunlarında sahne aldı.

gulsah-comoglu-oynadigi-diziler-gulsah-comoglu-kimdir-gulsah-comoglu-ne-kanseri.jpg

GÜLŞAH ÇOMOĞLU DİZİLERİ

Kariyeri boyunca çok sayıda dizide rol üstlenen ve başarılı performansıyla takdir toplayan ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu, Unutma Beni dizisindeki Asu karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Yüksek Sosyete dizisinde Begüm karakterine hayat veren Çomoğlu, Kasaba Doktoru ve Behzat Ç. dizilerinde de rol aldı.