Gülşah Saraçoğlu lüks atölyesiyle dikkat çekti

Açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmek bilmeyen ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu atölyesinin kapılarını ilk kez açtı.

Gülşah Saraçoğlu lüks atölyesiyle dikkat çekti

Saraçoğlu'nun şehir manzaralı atölyesini gezdirirken söyledikleri de dikkatlerden kaçmadı. Evrim Akın'ın sunuculuğunu üstlendiği 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programı har hafta bir ünlü ismin evine konuk olmaya devam ediyor.

gulsah-saracoglu-luks-atolyesiyle-dikkat-cekti.jpg

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu atölyesinin kapılarını ilk kez 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programına açtı.Oldukça ferah ve göz alıcı objeler dikkat çekerken Gülşah Saraçoğlu, mobilya tercihini hem taşlı ışıltılı hem de bir o kadar spor parçalardan yana kullanmış görünüyor. Saraçoğlu'nun şehir manzaralı atölyesi görenleri kendisine hayran bırakmaya yetti. Ünlü modacı, camın önünde duran gri chester koltuğun sadeliğini kırmızı ve lacivert renklerden oluşan desenli kırlentlerle renklendirmeyi tercih etmiş. Koltuğun hemen karşısında ise gümüş ve altın renkleriyle ışıldayan kameralara sığmayan bir boy aynası bulunmakta.

gulsah-saracoglu-luks-atolyesiyle-dikkat-cekti.jpeg

Gülşah Saraçoğlu merdiven altındaki boşluğa ise minyatür berjer, sehpa ve duvara dayanan ayna koymayı tercih etmiş. merdiven altındaki boşlukta şirin bir oturma alanı bulunuyor. Evrim Akın'la sohbet eden Saraçoğlu, "Çok zayıfladım bu ara biraz kilo almak İstiyorum" ifadelerini kullandı. Ünlü modacı ayrıca "Ayağımın şeklini beğenmediğim için ayak kemiğimi kestirdim" dedi. Bedava elbise dikmediğini dile getiren Saraçoğlu "Kalçamı yaptırdım çok güzel oldu" deyince Evrim Akın da dokunmak istedi. Evrim Akın'ın ünlü modacının kalçasını dokunduğu anlar gündemde yerini aldı. Atölyenin giyinme odasına girer girmez en dikkat çeken şey leopar desenli berjer oldu. Duvarları ise kaplan desenli duvar kayıtlarıyla kaplatmayı tercih etmiş.