Güzel Oyuncu Hazar Ergüçlü Yaz Sezonunu Açtı

Genç ve başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü iş hayatı ve özel hayatıyla magazin gündeminde konu olmaya devam ediyor.

Güzel Oyuncu Hazar Ergüçlü Yaz Sezonunu Açtı

Geçen aylarda ünlü yönetmen Onur Ünlü ile ilişkisini bitiren ve arkadaş kalacaklarını açıklayan Hazar Ergüçlü’nün yeni bir aşka yelken açtığı da magazinciler tarafından haber yapılmıştı. Müzisyen Kutay Soyocak ile yeni aşk yaşamaya başlayan Hazar Ergüçlü havaların ısınmasını fırsat bilerek deniz sezonunu açtı.

Bikinili pozlarını İnstagram hesabından paylaşan güzel oyuncuya birçok beğeni ve yorum yapıldı. 31 yaşında bulunan güzel oyuncunun düzgün fiziği de oldukça beğeni topladı. Ünlü yönetmen Onur Ünlü ile olan ilişkisi aralarındaki yaş farkından dolayı eleştiri oklarının hedefinde yer alan Hazar Ergüçlü; bu ilişkisinin bitmesinden sonra da yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Beş yılın yorgunluğu yüzünden ilişkilerinin bittiği yönünde açıklama yapan Hazar Ergüçlü ayrılıklarda sevdaya dahil diyerek ayrılık iddialarına son noktayı koydu.

1617308-hazar-erguclu-yaz-sezonunu-acti-64808c5399e92.jpg

Yeni Aşkı Merak Ediliyor

Hazar Ergüçlü haziran ayının başından itibaren yaz sezonunu resmen açtı. İnstagram hesabına bikinili fotoğraflarını ekleyen güzel oyuncuya kısa sürede birçok kişi tarafından beğeni yapıldı. Düzgün fiziği ve duru güzelliği ile görenleri büyüleyen Hazar Ergüçlü’nün yeni aşkı da takipçilerinin ilgi odağı oldu. Jakuzi müzik grubunun solisti olan Kutay Soyocak ile yeni bir aşka yelken açan Hazar Ergüçlü sevgilisi ile çeşitli pozlarını da sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Geçen haftalarda İstanbul Sanat Fuarı’na el ele giden genç çift magazincileri görünce panik yaparak ellerini birbirlerinden çekmeye çalışmıştı. Bu görüntüleriyle beraber etrafta şaşkınlık yaratan genç çift daha sonra da farklı mekanlarda yan yana görüntü vermeye devam etti.

Bikinili Pozları Beğeni Topladı

Güzel oyuncu Hazar Ergüçlü son olarak İnstagram hesabından çiçek desenli bikinisi ile olan fotoğrafını paylaşım olarak ekledi. Yaz sezonunu erkenden açan güzel oyuncunun bikinisi oldukça dikkat çekti. Beline de zincir taktığı görülen genç oyuncunun düzgün vücudu da hayranları tarafından dikkat çekti. Fotoğraf paylaşımı sonrasında kısa sürede 40 bine yakın beğeni alan Hazar Ergüçlü’nün yaptığı her hareketi magazinciler tarafından ilgiyle takip edilmeye devam ediliyor.