Güzelliğiyle adeta büyüledi!

Suudi Arabistan, ülkeyi yöneten Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın reform hareketlerinden sonra ilk defa kadın güzellik yarışmasına katılım sağladı.

Güzelliğiyle adeta büyüledi!

Miss Asia 2024'e Suudi Arabistan'dan aday olan Rumi Al-Qahtani isimli genç kadın, verdiği pozlarla ve güzelliğiyle adeta büyüledi.
Suudi Arabistan'da ülkeyi yöneten Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın uygulamaya soktuğu reform hareketleri yeni bir boyut kazanmış oldu. Kadınların iş hayatına girebilmesi, araba kullanabilmesi ve sinema ile konser gibi etkinliklere katılabilmesi gibi reform adımlarını atan Veliaht Prens Selman, ilk kez kadın güzellik yarışmasına katılım sağladı. Ülkeden aday olan Rumi Al-Qahtani ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

guzelligiyle-adeta-buyuledi.jpg

BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU

Şeriatla yönetilen ülkede ilk kez bir kadın, güzellik yarışmasına katılmış oldu. Miss Asia 2024'e Suudi Arabistan adına katılan Rumi Al-Qahtani isimli genç kızın, saçlarını podyumda savurarak yürümesi ise “Özgürlük işareti” olarak adlandırıldı. Uzun saçları ve güzelliğiyle adından söz ettirmeyi başaran adayın sosyal medyada 870 bin takipçisi bulunmaktadır. Rumi Al-Qahtani paylaştığı pozlarla beğeni yağmuruna tutuldu.

guzelligiyle-adeta-buyuledi-001.jpg

RUMY AL-QAHTANİ KİMDİR?

Rumy Al-Qahtani Suudi Arabistan'ın uluslararası arenada yapılan güzellik yarışmasına katılan ilk kadını oldu. Singapur'da düzenlenen Miss Mrs Global Asya güzellik yarışmasında Suudi Arabistan'lı Rumy Al-Qahtani yarışmacı olarak katılım sağladı. Avustralya, Borneo, Hindistan, Endonezya, Japonya, Tayland, Filipinler, Singapur, Suudi Arabistan, Vietnam, Bangladeş, Myanmar ve Malezya'nın da bulunduğu 12 ülkeden 25 kadının katıldığı yarışmaya damgasını vuran kadınlardan biri de Suudi Arabistanlı Rumi el Kahtani olmuştur. Rumi El Katani sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor. Instagram hesabından 870 bin takipçisi bulunmaktadır.