Güzellik Abidesi Cansu Dere

Eskiden manken olan ve şimdilerde oyunculuk kariyerine devam eden başarılı isim Cansu Dere Zorlu AVM’de görüntülendi.

Güzellik Abidesi Cansu Dere

Tek olarak gezdiği alışveriş merkezinde magazincileri gören ünlü isim pzo vermeyi ihmal etmedi. Duru güzelliği ve fit haliyle dikkatleri üzerine çeken Cansu Dere’nin yaşına rağmen genç kız gibi durması herkesi büyülüyor. Geçen sezon Kanal D ekranlarında Sadakatsiz dizisiyle boy gösteren Cansu Dere canlandırdığı Asya karakteriyle hayranları tarafından tam not almıştı.

Başarılı isim Cansu Dere’nin geçen yıllara inat formda olması ve sade güzelliği halen dikkatleri üzerine çekmesini sağlıyor. Eski manken olan Cansu Dere uzun zamandır da kariyerine oyuncu olarak devam ediyor. Yer aldığı birçok projeden alnının akıyla çıkmayı başaran Cansu Dere şu sıralar herhangi bir projede yer almıyor. Son dizisi Sadakatsiz ile hayranlarını mest eden güzel oyuncu alışveriş turunda magazincileri kırmadı ve fotoğraf çekimine de izin verdi.

Sade ve Duru Güzelliği Her Yerde

Oyuncu Cansu Dere he daim sade tarzı ve şık duruşuyla görenleri mest ediyor. Zorlu AVM’de tek başına alışveriş yapan başarılı oyuncu yeni sezonun ürünlerine de göz atmayı unutmadı. Uyarlama dizi Sadakatsiz’de Asya karakterini başarılı bir şekilde canlandıran Cansu Dere’nin oyunculuk yeteneği de yıllar geçtikçe öne çıkmaya devam ediyor. Yer aldığı projelerde unutulmayan karakterlere hayat veren güzel oyuncu dijital platformlarda da oldukça beğeniliyor.

647aed49e4bfdc1948e6d477.webp

Her Zaman Fit ve Formda

Başarılı oyuncu Cansu Dere her daim fit olması ve 42 yaşına rağmen oldukça diri durmasıyla hayranlarının da dikkatini çekiyor. Sadeliği ve şıklığı bir arada çok güzel harmanlayan oyuncunun alışveriş stili de oldukça beğenildi. Özel hayatı dışında genellikle kariyeri ile anılmak isteyen başarılı oyuncu bu konudaki hassaslığını da her fırsatta dile getiriyor. Magazin muhabirlerini kırmadan fotoğraf çekimine izin veren güzel oyuncu başka bir talepte bulunmadan alışveriş turunu da tamamladı. Zorlu AVM’de tek başına alışveriş keyfi yapan güzel oyuncunun formda olması ve gülümseyen yüz ifadesi de etraftaki vatandaşların da hayli ilgisini ve dikkatini çekti.