Hadise 10 yaş küçük sevgilisiyle sarmaş dolaş görüntülendi

Mehmet Dinçerler ile evliliği sadece 5 ay süren ünlü şarkıcı Hadise, bir mekanda kendisinden 10 yaş küçük Mert Ayaydın ile sarmaş dolaş şekilde objektiflere yakalandı.

Hadise 10 yaş küçük sevgilisiyle sarmaş dolaş görüntülendi

Şarkıları, kıyafet tercihleri ve cesur danslarıyla sık sık adından söz ettirmeyi başaran Hadise, bu sefer de özel hayatıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra adı birçok kez aşk dedikodularına karışan ünlü popçu Hadise, ünlü iş insanı Yalçın Ayaydın'la eşi Tunay Ayaydın'ın 28 yaşındaki oğlu Mert Ayaydın ile kameralara yansıdı.

hadise-10-yas-kucuk-sevgilisiyle-sarmas-dolas-goruntulendi.jpg

DANS EDERKEN BİRBİRLERİNİ ÖPMELERİ DİKKAT ÇEKTİ

Muhabir Online'da yer alan bir habere göre, 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise Etiler'de bir mekanda Ayaydın şirketleri veliahtı iş insanı Mert Ayaydın ile sarmaş dolaş dans ederken kameralara yakalandı. İkilinin dans ederken birbirini öpmesi ve çevredeki kimseye de aldırış etmemesi dikkat çeken detaylardan oldu.

hadise-10-yas-kucuk-sevgilisiyle-sarmas-dolas-goruntulendi-001.jpg

MERT AYAYDIN KİMDİR?

Mert Ayaydın bir iş insanıdır. Ünlü şarkıcı Hadise ile ilişkiye yelken açtığı iddia edilen Mert Ayaydın eğitiminin Londra'da tamamlamıştır. İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın'ın oğludur. Regent's University'den mezun olduğu sırada Mehmet Ayaydın'ı ailesi yalnız bırakmamıştır. Diplomasını eline alan ve kepini giyen Mert Ayaydın'ı, başta babası Yalçın Ayaydın olmak üzere, annesi Tunay Ayaydın ve ablası İpek Abdik yalnız bırakmadılar. Mert Ayaydın ülkemizin önemli iş insanlarından biri haline gelmiştir. Genç ve dinamik olan Mert Ayaydın aynı zamanda sporla da ilgilenmektedir.