Hakan Ural’a tepkiler çığ gibi büyüyor

Şam'daki konsolosluk saldırısına misilleme yaparak İsrail'i 300'e yakın füze ve İHA ile vuran İran'ın "Gerçek Vaat" isimli operasyonu dünya basınında gündemde 1 numara olmayı başardı.

Hakan Ural’a tepkiler çığ gibi büyüyor

Basın kuruluşlarının gece saatlerinde gelişmeyi acil koduyla duyurduğu dakikalarda ise Türk televizyonlarında dikkat çeken bir gelişme yaşanmaktaydı.

hakan-urala-tepkiler-cig-gibi-buyuyor.jpg

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI SİNİRDEN ÇILGINA DÖNDÜ
Magazin yorumcusu olarak tanınan Hakan Ural katıldığı bir canlı yayında İran ile İsrail arasındaki savaşa ilişkin yorumlar yaparak şaşkına çevirdi. Hakan Ural'ın "Bir akıl var, var ama. Kurguluyor oynuyor, kurguluyor oynuyor" sözleri oldukça dikkat çekiciydi. Sahte çürük raporuyla askerden kaçtığı gün yüzüne çıkan Hakan Ural'ın çok sayıda emekli asker ve savaş uzmanı varken böylesine önemli bir gelişme hakkında yorumlarda bulunmasını eleştiride bulunan çok sayıda sosyal medya kullanıcısı yorum yağmuruna tuttu. Yunus Günçe gibi ünlü isimlerin de aralarında olduğu sosyal medya kullanıcıları Hakan Ural'ı hedef alan paylaşımlar yaparak tepkilerini ortaya koydu.

hakan-urala-tepkiler-cig-gibi-buyuyor-001.jpg

HAKAN URAL HAKKINDA

Hakan Ural, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 1967 senesinde hayta gözlerini açan Hakan Ural’ın babası ve annesi hiç evlenmemiştir. Selçuk Ural, Hakan Ural’ın velayetini 16 yaşından sonra aldı. Ünlü sanatçı, Fındıkzade’deki büyükannesinin evinde büyüdü. Hakan Ural’ın çocukluğunda ayakkabı boyayarak, elektrikçide çalışarak ve su satarak geçimini sağladığı bilinmektedir. Hakan Ural, 19 yaşındayken Sibel Can ile evlendi ve çiftin bu evlilikten iki çocuğu dünyaya geldi. Ural’ın tanınması, 1986 yılında Banu Alkan ile birlikte rol aldığı “Mavi Yolculuk” filmi ile oldu.