Hande Erçel 6 ayda kazandığı parayla dudak uçuklattı

Dizi projelerinin yanı sıra birçok reklamda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, yılın ilk 6 ayında 40 milyon lira kazanarak şaşkınlık yarattı.

Hande Erçel 6 ayda kazandığı parayla dudak uçuklattı

Şimdilerde Barış Arduç ile başrolü beraber paylaşacağı Rüzgara Bırak filmi için okuma provalarına start veren Hande Erçel, yer aldığı reklam iş birlikleriyle sık sık adından söz ettirmeye devam ediyor. Kıyafet ve takı markalarıyla anlaşmalar sağlayan Hande Erçel, servetine servet katmaya devam ediyor.

hande-ercel-6-ayda-kazandigi-parayla-dudak-ucuklatti.jpg

SERVETİNE SERVET KATIYOR

Gazeteci Müge Dağıstanlı'nın bir haberine göre, güzel oyuncu bu yılın ilk 6 ayında mayo markasından 10 milyon TL, deodorant reklamından 7 milyon TL, mücevher iş birliğinden ise 20 milyon TL kazanmış. Bu süreçte birçok festival ve etkinlikte de boy gösteren Erçel, her birinden 100 ile 150 bin dolar kazanmış. Güzelliği ve fiziğiyle sık sık adından söz ettirmeyi başarn Hande Erçel, 31 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından da sık sık iş birlikleriyle ilgili paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

hande-ercel-6-ayda-kazandigi-parayla-dudak-ucuklatti-001.jpg

HANDE ERÇEL HAKKINDA
Hande Erçel 24 Kasım 1993 yılında Bandırma’da hayata gözlerini açmıştır. Türk oyuncu ve modeldir. Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma‘da doğmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü’nde okumaya devam etmekte. 2014 yılında Show Tv‘de yayına başlayan ve beş bölümde sonlanan “Çılgın Dershane Üniversitede” adlı dizide oyunculuğa başlamıştır. Paşhan Yılmazel, Duygu Çetinkaya, Berrin Keklikler, Okan Karacan gibi oyuncularla birlikte rol almıştır.