Hande Erçel, Hakan Sabancıyla ilişkisinin 1. yılını kutladı

Güzel oyuncu Hande Erçel, Hakan Sabancı ile ilişkisinin birinci yılını “En sevdiğim tüm anılarım seninle, daha fazlasını biriktirmek için de sabırsızlanıyorum” ifadeleriyle kutladı.

Hande Erçel, Hakan Sabancıyla ilişkisinin 1. yılını kutladı

Hakan Sabancı ise Hande Erçel'in romantik kutlamasına sadece kırmızı kalp emojisiyle yanıt vererek dikkat çekti. FOX TV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Biri dizisinin başrol oyuncusu olan Hande Erçel, 1 senedir genç iş insanı Hakan Sabancı ile dolu dizgin aşk yaşıyor. İlişkilerine ait anları zaman zaman sosyal medya hesaplarından paylaşan ikili, ilişkilerinin 1. senesi kutladı.

hande-ercel-hakan-sabanciyla-iliskisinin-1-yilini-kutladi.jpg

SADECE KALP EMOJİSİ KOYDU

31 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Hakan Sabancı ile pozunu paylaşarak 1. yıllarını kutlayan Hande Erçel, “En sevdiğim tüm anılarım seninle, daha fazlasını biriktirmek için de sabırsızlanıyorum” şeklinde bir not yazdı. Hakan Sabancı ise sadece Hande Erçel'in paylaşımını kendi hesabında yayınlayarak kırmızı kalp emojisi ekleyerek dikkatleri üzerine çekti.

hande-ercel-hakan-sabanciyla-iliskisinin-1-yilini-kutladi-001.jpg

HANDE ERÇEL HAKKINDA

Hande Erçel 1993 tarihinde Balıkesir'in Bandırma ilçesinde hayata gözlerini açmıştır. İlk olarak TRT ekranlarında yayımlanan Hayat Ağacı adındaki dizide rol almıştır. Oynamış olduğu Çılgın Dershane adındaki gençlik dizisi ile ön plana çıkmayı başarmıştır. Çılgın Dershane Üniversite dizisinde Meryem karakteri ile seyirci karşısına çıkmıştır daha sonra Güneşin Kızları adlı dizide Selin Yılmaz karakterini canlandırmıştır. Bir dönem Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hayat karakteri rolüyle seyirci karşısına çıkmıştır.