Hande Erçel Sosyal Medyayı Salladı

Ünlü oyuncu Hande Erçel yaptığı her hareketi ve özellikle özel hayatıyla magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Hande Erçel Sosyal Medyayı Salladı

İnstagram hesabını da aktif olarak kullanan güzel oyuncu son olarak birbirinden değişik ve iddialı fotoğraflarını paylaştı. İnstagram hesabında 30.7 milyona yakın takipçisinin olduğu Hande Erçel’in son paylaşımlarına kısa sürede 600 bini aşkın kullanıcı tarafından beğeni aldı.

Adı Hakan Sabancı ile anılan daha sonrasında da ilişkilerini olduğu doğrulanan Hande Erçel her dönem aşk hayatıyla magazin gündeminde yer almayı başarıyor. Genç yaşına rağmen birçok projede yer alan Hande Erçel’in katıldığı bir davette çekilen fotoğrafları binlerce takipçisi tarafından beğeni ve yorum aldı. 29 yaşında olan güzel oyuncunun sosyal medyada yaptığı her paylaşım binlerce kullanıcı tarafından kısa sürede beğeni almaya devam ediyor.

Hakan Sabancı ile Dolu Dizgin Aşk

İş insanı ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri arasında yer alan Hakan Sabancı aşk hayatıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Birçok ünlü ve güzel isimlerle adı aşk dedikodulara karışan Hakan Sabancı’nın gönlündeki ismin Hande Erçel olduğu ortaya çıkmıştı. Paris tatili sonrasında magazincilerin objektifine takılan ünlü çiftin aşkı böylece kanıtlanmış oldu. 32 yaşındaki Hakan Sabancı ve 29 yaşındaki güzel oyuncu Hande Erçel’in aşkının dolu dizgin devam ettiği biliniyor.

0x0-1685914552932.jpeg

Hande Erçel’in Sabancı ailesi ile de tanıştığı ve aile ile arasının oldukça iyi olduğu haberleri de yapılıyor. Müstakbel kayınvalidesi Arzu Sabancı ile çok iyi anlaştığı konuşulan Hande Erçel’in özel hayatı böylece magazinciler tarafından da sık sık haber yapılmaya devam ediyor. Genç aşıkların yurt dışı tatilleri ve aile düğünlerine gitmesi de evlilik yolunda önemli bir ilerleme olarak kaydedildi.

0x0-1685914606299.jpeg

Turnayı Gözünde Vurdu Yorumları Yapıldı

Hande Erçel’in adı birçok kez meslektaşları ile anılıyordu. Kerem Bürsin’den ayrıldıktan sonra aş hayatı ile gündemden düşmeyen güzel oyuncu için Hakan Sabancı birlikteliğine yönelik birçok yorumlarda bulunuldu. Yaklaşık 3 ayı aşkın bir süredir beraberlik yaşayan ünlü çiftin evlilik yolunda emin adımlarla ilerledikleri yolunda çeşitli yorumlarda yapıldı.