Hande Erçel tarzıyla büyüledi! Dekoltesini sürekli eliyle kapattı

Son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmek bilmeyen Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Hande Erçel tarzıyla büyüledi! Dekoltesini sürekli eliyle kapattı

Hande Erçel bu defa yüzü olduğu mücevher markasının Milano’daki tanıtımına konuk olarak katıldı. Ünlü ismin davet tarzı yine olay olmayı başardı. Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle takip edilen Güneşin Kızları dizisinde canlandırdığı Selin karakteri ile yıldızı parlayan Hande Erçel Sen Çal Kapımı, Bambaşka Biri, gibi birçok projede yer almıştı.

hande-ercel-tarziyla-buyuledi-dekoltesini-surekli-eliyle-kapatti.jpg

“TUTACAĞIN ŞEYİ NEDEN GİYİYORSUN?”
Oyunculuğu yüzünden zaman zaman ağır eleştirilerle karşı karşıya kalan Hande Erçel son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla adından söz ettirmeye devam ediyor. Sevgilisi ile ülke ülke gezen Erçel şimdi de davet tarzıyla sosyal medyayı adeta salladı. Erçel, yüzü olduğu mücevher markasının Milano’daki tanıtımına konuk olarak katılım sağladı. Geceye, kahverengi tonlarında derin yırtmaçlı ve göğüs dekolteli bir elbisesiyle katılan Hande Erçel'in yırtmacını sürekli eliyle kontrol etmesi dikkat çekti. Ünlü oyuncuya soysal medyada; 'Tutacağın şeyi neden giyiyorsun?', 'Yine harika olmuş', 'Muhteşem görünüyor', 'Sürekli yırtmacını neden tutuyor?' şeklinde yorumlar yapıldı.

hande-ercel-tarziyla-buyuledi-dekoltesini-surekli-eliyle-kapatti-001.jpg

HANDE ERÇEL HAKKINDA
Hande Erçel 24 Kasım 1993’da dünyaya gelmiştir, Bandırma,Türk oyuncu ve modeldir. Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma‘da doğmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü’nde okumaya devam ediyor. 2014 yılında Show Tv‘de yayına başlayan ve beş bölümde sonlanan “Çılgın Dershane Üniversitede” adlı dizide oyunculuğa başlamıştır. Paşhan Yılmazel, Duygu Çetinkaya, Berrin Keklikler, Okan Karacan gibi oyuncularla birlikte rol almıştır.