Hande Erçel’in Değişen İmajı

Ünlü oyuncu Hande Erçel son zamanlarda Hakan Sabancı ile olan birlikteliğiyle gündeme geldi.

Hande Erçel’in Değişen İmajı

Ünlü oyuncu Hande Erçel imaj değiştirmesiyle de gündeme geldi. Bir dergi çekimi yapılması için saçının rengi ve modelini yeniledi. Hande Erçel’in yeni olan tarzı ise sosyal medya da paylaşılmasının ardından çok beğeni kazandı.

Hande Erçel imajını yenileyen tek ünlü olmamakla birlikte kimisi zamanını durdurmak, kimisi estetik operasyonlar yaparak yeni bir görünüme bürünüyor. İmaj değiştiren ünlülerin asıl amaçlarının alımlı ve daha da kendilerini güzel hissetmek olduğu ortadadır. Bu şekilde kendilerine farklı bir görünüm kazandıran ünlülerin yanı sıra bazıları da estetik yaptırmadan yılların akışına kendilerini bırakmakta. Ünlülerin değişimleri haberimizin detaylarında…

Hande Erçel

Hande Erçel dergi çekimi ve yeni projesi için stilini değiştiren Hande Erçel büyük beğeni topladı. İmaj değişikliğine giden Erçel kahverengi saçlarını değiştirirken ilk kez farklı bir saç rengiyle kameralar karşısında görüntülendi.

Based İstanbul dergisinin konuğu olan Hande Erçel kahverengi saçlarını değiştirerek çekime özel saç modelini yeniledi.

imaj-degistiren-hande-ercel-hayranlarini-aklini-15873198-7389-m.jpg

Aslıhan Malbora Değişimi

Ünlü oyuncu Aslıhan Malbora ‘da tıpkı Hande Erçel gibi tarzını yenileyen ünlüler arasında yer alıyor. Üç kuruş, Darmaduman ve Aşk Oluversin Gari gibi yapımlarla kendini tanıtan ünlü oyuncu son haliyle ilgileri üzerine toplamayı başardı. Uzun saçlı olan oyuncu gündeme popüler olan bob kesim saçlarıyla geldi.

imaj-degistiren-hande-ercel-hayranlarini-aklini-15873198-5854-m.jpg

Paris Hilton

Ülkemizde olan ünlü oyuncular gibi Paris Hilton da geçtiğimiz günlerde yaptığı imaj değişikliği ile gündeme geldi. Anne olduğunu sosyal medya hesaplarından paylaşan ünlü yıldız Marliyn Monroe’ye dönüştü. Ünlü moda dergisine poz vermek için kameralar karşısına geçen ünlü yıldız imaj değişikliği yaparak hayranlarının beğenisini kazandı.

Ayça Ayşin Turan

Ayça Ayşin Turan oyunculuğu ve güzelliğiyle söz ettiren ünlü oyuncularımızdan. Meryem, Karagül, Arıza, Ada Masalı gibi yapımlarda oynayan ünlü oyuncu saçlarının uzun halini kısacık bir hale getirerek imaj değiştirdi. Ünlü oyuncunun yeni imajı takipçilerinin ve hayranlarının oldukça beğenisini kazandı. Oyunculuğa başladığı günden itibaren uzun saçlarıyla tanına oyuncu kısa saçlarıyla kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.