Hande Soral İsmail Demirci Çifti, Ali'nin 1. Yaşını Kutladı!

Ünlü oyuncular Hande Soral ve İsmail Demirci'nin bir yaşında olan oğulları Ali, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında dünyaya gelmişti.

Hande Soral İsmail Demirci Çifti, Ali'nin 1. Yaşını Kutladı!

Mutlu çift, Ali'nin doğum gününü coşkuyla kutladı. İsmail Demirci (38) ve Hande Soral (36), Ali'nin doğum günü etkinliği için sevdiklerini davet etti. Eğlenceli ve renkli bir parti düzenlendi.

"Keşke Ali Daha Önce Hayatımda Olsaydı"

Ali'nin annesi Hande Soral, oğlunu kucağına aldıktan sonra hayatındaki değişimi anlatırken duygusal anlar yaşadı. "Ali hayatıma girmeden önce ne kadar eksik yaşadığımı fark ettim" diyen Soral, şimdi çok farklı bir hayata sahip olduğunu ve ne kadar mutlu olduğunu dile getirdi. "Daha önce Ali'yle hayatımda tanışmak isterdim." sözüyle duygularını ifade ediyor.

hande-soral-ismail-demirci-ciftinin-sevimli-oglu-ali-bir-yasina-girdi-3.jpg

"Özlem Duymanın Zorluğu"

Hande Soral, Ali'nin bebeklik döneminde yaşadığı deneyimleri anlatırken, "Ali hiç yersiz ağlamıyor, uykusuz gecelerimiz yok. Özellikle dinlenmemiz gereken günlerde bile o uyuyor. Dizi çekimlerinde bile ona vakit ayırabiliyoruz" şeklinde konuştu.

"Özlem duymak bir ebeveynin en zorlandığı kısım. Uykusuz kalmak zor olsa da her şeyin üstesinden gelebiliriz" diyen Soral, annesinin ve eşinin desteğiyle rahatladığını ifade etti. Grip döneminde Ali'ye daha fazla odaklandığını belirten Soral, bu sürecin zorluğunu da paylaştı.

"İsmail Çok İyi Bir Baba"

Hande Soral, eşi İsmail Demirci'nin harika bir baba olduğunu vurgulayarak, "İsmail her zaman harika bir baba olacağını biliyordum. Ali babasını görünce mutluluktan gülümsemeler saçıyor, İsmail ise bundan büyük keyif alıyor" dedi. Soral, çevrelerindeki insanların kendilerini kime benzetiyorlar diye sorduğunda, herkesin farklı bir yanlarını gördüğünü söyledi. Hande Soral, Ali'nin doğum gününe özel paylaştıkları fotoğraflarla da ilk kez oğullarını takipçileriyle buluşturuyor.

2-4pnw.webp​​​​​​​

Ali'nin Doğum Günü Partisi

Hande Soral ve İsmail Demirci, Ali'nin bir yaşına girmesi dolayısıyla sevdikleriyle birlikte bir doğum günü partisi düzenledi. Renkli ve neşeli geçen partiye aile bireyleri ve yakın dostlar katıldı. Hande Soral, sosyal medya hesabından bu mutlu günlerinden kareleri paylaşarak, "İyi ki doğdun bebeğim" mesajını iletti. İsmail Demirci ise Instagram hikaye bölümünden oğlu ve eşiyle olan bir karesini paylaşarak, "Benim güzel Ali'm bir yaşında" ifadesini kullanıyor.

hande-soral-ismail-demirci-ciftinin-sevimli-oglu-ali-bir-yasina-girdi-2.jpg​​​​​​​

Bensu Soral'dan Sevgi Dolu Paylaşım

Hande Soral'ın kardeşi ve aynı zamanda oyuncu olan Bensu Soral, yeğeninin doğum gününden fotoğrafları takipçileriyle paylaştı. Bensu Soral, "Aliş bir yaşında" notuyla duygusal bir mesaj iletti. Aile içindeki sevgi ve mutluluk dolu anlar sosyal medyada büyük ilgi görmeye devam ediyor.