Hasan Can Kaya arabası gündem olunca rahatsız oldu

Hasan Can Kaya son olarak 20 milyon TL değerindeki aracıyla gecelerde objektiflere yansımıştı. Lüks aracıyla gündem olan ünlü komedyen bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirdi.

Hasan Can Kaya arabası gündem olunca rahatsız oldu

Konuşanlar programıyla Exxen platformuna transfer olan Hasan Can Kaya programın her bölümüyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak 20 milyon TL'lik aracıyla kameralara yansıyan Hasan Can Kaya magazin gündeminden düşmek bilmiyor. A Para kanalında Sinan Özedincik ile Merve Yurtyapan’ın sunumuyla ekrana gelen “Biz Bize” programına konuk olarak katılan Hasan Can Kaya bu konuda duyduğu rahatsızlığını ifade etti.

hasan-can-kaya-arabasi-gundem-olunca-rahatsiz-oldu.jpg

ÜNLÜ OLAYIM DİYE BİR ÇABAM OLMADI

“Ünlü olayım diye bir çabam olmadı hiç. İş konuşur her zaman” şeklinde konuşan Hasan Can Kaya konuşmasının devamında sözlerine şöyle devam etti “Yalnız bir adama dönüştüm ama yalnızlık çekmiyorum. Bekâr bir adamım biriyle yakalansam da arkasında dururum ama göze sokmak istemem. Lüks bir arabayla haber oldum rahatsız oldum. Mahremiyeti seven biriyim.”

hasan-can-kaya-arabasi-gundem-olunca-rahatsiz-oldu-001.jpg

HASAN CAN KAYA HAKKINDA

16 Aralık 1989 yılında dünyaya gelen Hasan Can Kaya İstanbul Güngören’de doğmuştur. Aslen Malatayalı olan Hasan Can Kaya, uzun seneler boyunca komedi programlarında yazarlık yaparken kendi hazırladığı formatları da farklı platformlarda sergilemeye başlamıştır. Geçtiğimiz dönemlerde BKM’de de işler yapan Kaya, formatı kendisine ait olan Konuşanlar programı ile Youtube’da kısa sürede popülerliğe ulaşmayı başarmıştır. Dönem dönem ünlü isimleri de programda konuk olarak ağırlayan Kaya, programını 1 Ocak 2021 itibariyle Exxen platformuna taşımıştır.