Hasan Can Kaya yine bombayı patlattı!

Konuşanlar programıyla izleyici karşısına çıkmaya devam eden Hasan Can Kaya yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla gündemden düşmek bilmiyor.

Hasan Can Kaya yine bombayı patlattı!

Hasan Can Kaya, bu defa programına katılan bir konuğun sorulan soruya verdiği yanıtla gündemde yerini aldı. Konuşanlar programıyla ün kazanan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran Hasan Can Kaya programındaki tepkileriyle adından söz ettiriyor.

hasan-can-kaya-yine-bombayi-patlatti.jpg

İZLEYİCİLERİ KIRDI GEÇİRDİ

Hasan Can Kaya, bu defa programına konuk olan bir izleyicinin sorulan soruya verdiği yanıtla gündemde yerini aldı. O anlar sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Hasan Can Kaya 'Hangi rica cümlesi sana küfür gibi gelir?' sorusuna konuklardan biri bomba bir yanıt verdi. Ünlü komedyenin sorusuna yanıt veren konuk "Sizin eve gidelim. Ailemle yaşıyorum bunun sorulmasına sinir oluyorum" ifadelerini kullandı.

hasan-can-kaya-yine-bombayi-patlatti-001.jpg

FAKİRLER İYİ SEKS YAPIYOR

Hasan Can Kaya, konuğuna yanıt olarak "Oğlum ailenle yaşamak ne büyük cehennem" şeklinde konuştu. Genç adam sözlerine şu şekilde devam etti: "Tinder'da gecenin dördünde bir kızla eşleşmiştim. “Beraber ev falan tutalım” dedi. Sonra konuşmayı kestim." Hasan Can Kaya ise konuğa söyledikleriyle adeta kırdı geçirdi. Hasan Can Kaya, "Bütçesi kısıtlı olduğu için 4 saat seks için ev tutmayayım diyor. 24 saat uyumadığı bir gün seçmek istiyor. O yüzden fakirler iyi seks yapıyor" şeklinde konuştu.