Hasan Can Kaya’da yine dikkat çeken anlar yaşandı

Hasan Can Kaya Konuşanlar sezon finalini bomba gibi konuklarla kapatmış oldu.

Hasan Can Kaya’da yine dikkat çeken anlar yaşandı

Programa gelen genç bir isim başına gelen olayı anlattı. Uygulamadan tanıştığı kıza çıplak fotoğraf atan Miran'ın başına gelenler şaşkınlık yarattı. Konuşanlar sezon finalinde yine birbirinden renkli konuklar yer almaktaydı. 1 saate yakın yapılan sezon finalinde Hasan Can Kaya hem güldürdü hem de anlatılan hikayeler karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

hasan-can-kayada-yine-dikkat-ceken-anlar-yasandi.jpg

Programa konuk olarak katılan Miran adındaki genç isim başına gelen bir olayı açık açık anlattı. Tekel bayi işletmecisi olan Miran ilişki uygulamasından bir kadınla tanıştığını anlattı. Miran "Uygulamada profilini dolduruyorsun platinum üyelik aldım birisiyle eşleştim. Sonu çok fena. Instagram'da da takipleştik oradaki tüm kişilerimi almış... Neyse konuştuk bir baktım kız sexting yapalım mı ben sıkıldım dedi. Ben de bilmiyorum yani ne o kelime?" ifadelerini kullandı. Hasan Can Kaya ise "Sizin konumuzdaki bir bey dil bilmiyor mu?" diyerek konuğuna tiye aldı. Miran ise "Seksi biliyorum" yanıtını verince stüdyo gülmekte kahkahalara boğuldu.

hasan-can-kayada-yine-dikkat-ceken-anlar-yasandi-001.jpg

Miran devamında ise yaşadıklarını şu ifadelerle anlattı: "Telefonla konuşma işte. Konuştuk, Whatsapp'a geçelim dedi konuştuk bana çıplak fotoğraf attı, sen de atar mısın dedi. Ben de attım. Fotoğrafı attım bir baktım mesaj gelmiyor artık. Tek seferlik yolladım ama kaydetmiş. Sonra 5 dakika içine 5 bin TL atmazsan ailene yollarım dedi. Ben ne yaptım yollamadım tabii. Gerçekten arkadaşlarıma, anneme yollamış. Annem aradı 5 dakika sonra senin ben (...) dedi” şeklinde konuştu.